Welkom bij ChemicalGuys.eu!

 Call Us. +31 (0) 546 456 716 Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

601505_BLACK Tornador Black Z-020

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Chemicalguys.eu 601505_BLACK Tornador Black Z-020

TORNADOR REINIGINGSPISTOOL ZWART BLACK Z 020 Z020

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Normale prijs: € 149,95

Aanbiedingsprijs: € 139,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 50! *Click here for details*.

Snel overzicht

Tornador Reinigingspistool Zwart Black Z 020 Z020 reinigt vuil van kunststoffen, rubber, vinyl en stof met een luchtcompressor.

Details

Het nieuwe model is hier te vinden https://www.chemicalguys.eu/menu/interior/tornador-reinigingspistool/tornador-black-reinigingspistool-zwart-z-020s.html

Waarom dit product kopen?
Tornador Black levert snelle en krachtige reiniging.
Ontwikkeld met de nieuwste rotatie - technologie.
Nieuw ontwerp zorgt voor langere levensduur en betere prestaties.
Gereduceerd luchtverbruik.
Geschikt voor 240V compressors.
Lage geluidsemissie.

Over de Tornador Z-020
De Tornador Black is voorzien van een nieuwe roterende technologie waardoor een snellere en krachtigere manier van reinigen ontstaat in vergelijk met Tornador Classic. Professionele detailers houden van de snelheid en efficientie die de Tornador Black levert. Het nieuwe design zorgt voor langere levensduur en superieure performance.

De ontwerpers creeerden meer vermogen met minder luchtdruk en minder geluid. De Tornador Black is voorzien van kogellagers in de rotatie - set. Slijtage wordt geminimaliseerd omdat de ingestelde rotatie niet meer in contact komt met de kegel. Deze verbetering maakt de Tornador Black beter geschikt voor langdurig en frequent gebruik

De Tornador Black produceert een enorme kracht met een kleine compressor. Alles wat je nodig hebt is een compressor met een ontlading van 270L per minuut (9.55cfm). Dit kan al bereikt worden met een compressor die een capaciteit heeft van 50L. Mobiele detailers kunnen nu gebruik maken van de Tornador Black met het gebruik van een kleine draagbare compressor.

De Tornador Black Car Cleaning Gun brengt een fijne nevel van een reiniger aan op het oppervlak. Je kunt zien hoe de vloeistof de verontreinigingen uit het oppervlak trekt. Veeg de overtollige vloeistof weg met een microfiber doek. Draai vervolgens de vloeistofkraan dicht en blaas het oppervlak droog met perslucht. 
 Voor interieur en exterieur
Gebruik de Tornador Black op het dashboard, deur panelen, stuur, bekleding, matten en tussen de stoelen. De Tornador Black reinigt alle moeilijk bereikbare plekken in een handomdraai. Voor exterieur gebruik, gebruik je de Tornador Black om bijvoorbeel je cabriokappen, kieren, wielen en emlemen te reinigen. De Tornador Black doet het zware werk voor jou. 

Hoe te gebruiken
De Tornador Black kan gebruikt worden voor de zelfde applicaties als de Tornador Classic, maar de de Black is meer effectiever op hardnekkige vlekken zoals kauwgom. Om het oppervlak te reinigen verdun je de gewenste reiniger (All – Clean) in de verhouding aangegeven op het label. Draai de vloeistofkraan open en gebruik een overlappende beweging met het aanbrengen van de reiniger (All – Clean). Indien nodig kan de reiniger 10-15 seconden intrekken. Gebruik een microfiber doek om de overtollige vloeistof te verwijderen. Draai vervolgens de vloeistofkraan dicht en gebruik perslucht om het oppervlak te drogen.

Specificaties  
Artikel Nummer 601505_BLACK
Type Z-020
Adapter ¼”
Lucht druk 6 - 8 Bar
Lucht verbruik 245 L/MIN
Gewicht 0.67 KG
Gewogen geluidsdrukniveau (Pa) 92.66 dB (EN ISO 15744)
Gewogen geluidsvermogen (LWA) 103.65 dB (EN ISO 15744)
Peak - C – gewogen piekgeluidsdruk (LpC) 96.5 dB (EN ISO 15744)
Vibratie Niveau 3.9 M/SEC2 (EN 28662-1)
Meetonzekerheid (Standard) 1.95 M/SEC2 (EN 28662-1)
Handleiding Ja
Garantie  1 jaar, met uitzondering van slijtagedelen

Extra informatie

Artikelnummer 601505_BLACK
Alternative SKU Nee
UPC 4260396231112
Fabrikant Tornador