Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

Chemicalguys.Eu Xtreme_S08_Standard_Kit No Swirls! Xtreme S8 (Krauss) Dual Action (Da) Standard Kit (7 Items)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Chemicalguys.Eu Xtreme_S08_Standard_Kit No Swirls! Xtreme S8 (Krauss) Dual Action (Da) Standard Kit (7 Items)
 • Chemicalguys.Eu Xtreme_S08_Standard_Kit No Swirls! Xtreme S8 (Krauss) Dual Action (Da) Standard Kit (7 Items)

NO SWIRLS! XTREME S8 KRAUSS DUAL ACTION DA POLIJSTMACHINE STANDAARD KIT 7 ITEMS

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid:Op voorraad

Van: € 249,95

Tot: € 269,90

Prijs zoals geconfigureerd: € 249,95

NO SWIRLS! XTREME S8 KRAUSS DUAL ACTION DA POLIJSTMACHINE STANDAARD KIT 7 ITEMS kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 60! *Click HERE for details*.

Snel overzicht

De No Swirls XTREME S8 Krauss Dual Action DA Polijstmachine is de grote broer van de No Swirls HP! V2, alleen dan met een meer ergonomische ontwerp.

NO SWIRLS! XTREME S8 KRAUSS DUAL ACTION DA POLIJSTMACHINE STANDAARD KIT 7 ITEMS kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Prijs zoals geconfigureerd: € 249,95

-OF-

Details

Wat zit er in deze kit?
1x NO SWIRLS! XTREME S8 DA POLISHER
1x V Series V36 473ml
1x V Series V34 473ml
1x V Series V32 473ml
1x Hex Logic 5,5" Orange
1x Hex Logic 5,5" White
1x Hex Logic 5,5" Blue
BONUS 3” steunschijf Inclusief

Over de No Swirls! Xtreme S8
De No Swirls! XTREME S8 DA Polisher is de evolutionaire grote broer van de vertrouwde No Swirls HP! V2, alleen dan met een nieuw design en een meer ergonomische ontwerp dan ooit te voren. Ontwikkelingen gaan zeer snel binnen de autodetailing - industrie. Na de vertrouwde roterende DA Polishers in 500W en 880W wordt er nu een enorme stap vooruit gemaakt die de mogelijkheden flink breder maken. In de afgelopen 2 a 3 jaar (in 2014 geschreven) zijn we bezig geweest met het ontdekken van een hybride polijstmachine die naar al onze wensen voldoet en nog beter is dan de No Swirls HP! V2. We zochten naar een polijstmachine die de kracht van een roterende machine om krassen en swirls te verwijderen combineert met de kexcentrische beweging van een DA Polisher om tot een hoogglans finish af te werken. Door deze twee krachten te combineren wordt het nog eenvoudige om lakimperfecties te verwijderen met een perfecte finish. Deze laatste generatie van hybride polijstmachines is budget vriendelijk. We zijn trots dat we je de No Swirls! XTREME S8 DA Polisher mogen presenteren. 

 

Polishes / Compounds Options V38, V36 en V34 in plaats van de Paint Corrections 1, 2 en 3
In deze kit kun je kiezen welke Polishes / Compounds je wilt hebben. Standaard is de kit voorzien van de Paint Corrections 1, 2 en 3. Met een upgrade voor slechts €19,95 ontvang je de V38, V36 en V34 polishes. Bovenaan de pagina kun je kiezen welke polishes / compounds je wilt hebben. 

Paint Corrections 1, 2 en 3

 • Paint Correction 3
  Paint Correction 3 is de eerste op basis van water OEM goedgekeurd Paint Correction Polishing Compound die in staat is om snel en gelijkmatig zware onvolkomenheden te verwijderent terwijl het leveren van perfecte resultaten niet achterwege blijft. Acu-Cut5 microfijne schuurmiddelen zorgen voor een perfecte afwerking met minder passes, waardoor onvolkomenheden en zelfs 1000 grit schuurkrassen, swirls en hologrammen verdwijnen. No. 700 Paint Correction zorgt voor een perfecte afwerking met minder passes en minder slijtage van de lak.

 • Paint Correction 2
  Paint Correction 2 is de eerste op basis van water OEM goedgekeurd Paint Correction Polishing Compound die in staat is om snel en gelijkmatig zware imperfecties te verwijderen terwijl het leveren van perfecte resultaten niet achterwege blijft. Acu-Cut4 microfijne schuurmiddelen zorgen voor een perfecte afwerking met minder passes, waardoor onvolkomenheden en zelfs 1200 grit schuurkrassen, swirls en hologrammen verdwijnen. 
   
 • Paint Correction 1
  Paint Correct 1 Super Finishing Polish is de meest accurate laatste stap polish geschikt voor het verwijderen van middelzware onvolkomenheden. Te gebruiken met een oranje foam pad of bij fijne lichte onvolkomenheden te gebruiken met een witte foam pad. Acu-Cut4 microscopisch kleine polijsten schuurmiddelen zorgen voor een perfecte afwerking met minder passes, waardoor onvolkomenheden en zelfs 1700 grit schuurkrassen, swirls en hologrammen verdwijnen. 

V-Series V38, V36 en V34 (+€19,95)

 • V38
  De V38 Optical Final Polish is de eerste optical grade super polish welke is ontwikkeld voor perfectionisten die het diepste niveau van reflectie, helderheid en glans zoeken. V38 is een ultra verfijnde finishing polish geformuleerd voor het meest verfijnde niveau van helderheid. V38 is stof- en poedervrij en zo geformuleerd dat je extra werktijd hebt. V38 super polish is de eerste watergebaseerde OEM polish welke in staat is lichte lakdefecten te verwijderen en een perfecte permanente helderheid achter te laten zonder te maskeren. Optical grade micro schuurpartikeltjes verwijderen snel en efficient imperfecties en 2500 – 3000 grit krassen, swirls en hologrammen.  V38 geeft een perfecte finish met minder passes en is effectief op zowel keramiek- als conventionele lakken. V38 geeft de meest verfijnde resultaten en een optische helderheid die zijn weerga niet kent. V38 is ontwikkeld om te verwerken zonder olien, siliconen of vulmiddelen. V38 maximaliseert efficiency door een langere werktijd te combineren met perfecte resultaten. V38 is VOC – compliant en body shop safe en daarmee geschikt voor elke spuit- en lak – inrichting. V38 is specifiek ontwikkeld voor watergebaseerde lakken en keramiek lakken.
 • V36
  De V36 Optical Grade Cutting Polish is de eerste polijstpasta welke specifiek is ontwikkelt om veel voorkomende moderate lakdefecten te verwijderen en tegelijk een Swirl-Free-Finish achter te laten. V36 is ultra-fijn en gevormuleerd om de beste helderheid achter te laten. Het is zo goed als stofvrij tijdens de verwerking en verzorgd een goede “smering” wat meer werktijd geeft. V36 is watergebaseerd en in staat om krassen en swirls te verwijderen zonder te maskeren. V36 bevalt Micro-Polijstkorreltjes welke snel en efficient 2000 – 2500 Grit imperfecties verwijderen. Het geeft zeer hoogwaardige resultaten in minder tijd en is zeer effektiv op keramiek lakken en traditionele lakken. V36 is siliconenvrij en geeft een maximale efficiency met meer werktijd. V36 is Bodyshop – Safe en specifiek onytwikkeld voor watergebaseerde lakken en keramiek lakken.
 • V34
  De V34 Optical Grade Hybrid Compound is de eerste optical grade hybride compound die zware lakdefecten verwijdert. V34 maakt gebruik van optical grade micro abrassive technologie. Lakdefecten worden met precisie en helderheid verwijderd en komen daarmee tegemoet aan de wensen van perfectionisten. V34 is een super verfijnde compound die zware defecten verwijderd en gelijktijdig een finish achterlaat die enkel opgevolgd hoeft te worden met een finishingstap. V34 is speciaal ontwikkeld voor lange settijden zonder droog te worden. V34 hybrid compound is de eerste compound op waterbasis die OEM goedgekeurd is. V34 verwijdert permanent zware lakdefecten zonder hierbij imperfecties te verdoezelen of the 'fillen'. Optical Grade Micro Abrassives zijn in staat om schuursporen tot 1500-2000 Grit te verwijderen en gelijktijdig een perfecte finish achter te laten. Geschikt voor conventionele en keramische lakken. V34 geeft perfecte resultaten met een uitstekende helderheid. Bevat geen oliën, siliconen of fillers. VOC compliant en Bodyshop safe. Geschikt voor watergedragen- en keramische lakken.
Orange Medium-Heavy Cutting Pad- Deze solide high-density pad is ideaal voor het verwijderen van krassen en lakdefecten. Het oranje schuim bied de correctie van een compounding-pad en heeft polijst-eigenschappen als een light-cutting pad. Bij gebruik met Heavy-Duty polijstpasta’s verwijdert deze pad hevige swirls en krassen. Het is een allround pad die ideaal functioneert op veel lak-imperfecties.  
Gebruik met:
Cut 1.0-Heavy Cut Compound 
Cut 1.5 Medium Cut Compound 
Scratch & Swirl Buff 
Laser Buff 
CG Medium Cut Compound 
Cutting compounds met een Grit-Bereik van 1000-1500
  Blue Soft Polishing/ Finishing Pads - Glaze & Cleaner Foam Pad – Unieke Compositie voor Glazes en lichte oppervlakte – reinigers. Perfekt voor een super fijne finish met een finishing-polish of glaze. 
Gebruik met: 
Cut 7.0 Ultra Light Cut Compound 
FP-Final Polish 
EX Crème Glaze 
Cutting compounds met een Grit-Bereik 1500-2000
  White Medium -Light Polishing Pad -  Lower – Density schuim voor toepassing van waxen, fijnere polishes eb verzegelingen. Deze pad heeft iets minder cutting-kracht en is perfect voor pre-wax-cleaners. Het is een van de meest gebruikte pads. 
Gebruik met:
Cut 2.0 Light Cut Compound 
Scratch & Swirl Buff 
CG Light Cut Compound 
Pro Polish- Foam Pad Polish- (As finishing Product) 
Cutting compounds met een Grit-Bereik van1500-2000
  Optical Finish Microfiber Polishing System Pads 5.5 Inch Pad - Optical Finish Microfiber Polishing System Pad 5.5 - 6.5 Inch Pad. F1 PAD – Cut & Compounding Pad is ontworpen om in combinatie met een premium compound of polish lichte tot medium swirls te verwijderen. F1 Pad verwijdert swirls, krassen en andere lak imperfecties sneller dan andere Conventional Foam Polishing Pads. De Optical Finish Microfiber Polishing + Compounding Pads maakt gebruik van een premium mix van microvezels gecombineerd met een foam backing door Chemical Guys gespecialiseerd. Deze combinatie zorgt ervoor dat perfecte resultaten geleverd worden aan vlakke en gewelfde oppervlakken.

  

Specificaties  
Voltage 230VAC/50-60Hz
WEEE Nummer DE81155270
Vermogen 880W
Snelheid 2.500-6.800min
Uitslag 8mm
Aansluiting Schroefdraad 5/16"-24
Ø backing plate 125mm
Max. Ø polishing pad 150mm
Slow Start System Ja
CSC (Constant Speed Control) Ja
Veiligheid klasse 2
Gewicht zonder stroom kabel 2,5
Kabel Lengte 4m
Garantie 2 jaarExtra informatie

Artikelnummer

XTREME_S08_STANDARD_KIT

Alternative SKU Nee
UPC Nee
Fabrikant Krauss