Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

Keramische Glas Coating

  

Keramische glas coating heeft tijd nodig om te drogen en uit te harden. Met inffrared korte golf lak drogers kun je het droog en uithardingsproces van keramische en glascoating versnellen.

Deze lakdrogers zijn verrijdbaar en voorzien van met goud gecoat quartzglas, dit is zuiver en zorgt voor een goede transmissie en temperatuurbestendigheid. De gouden coating weerspiegelt de IR-straling en verdubbeld de stralingsenergie over het oppervlak.

De Krauss Tools infrarood lakdrogers zijn voorzien van (digitale) klokken en optioneel uit te rusten met afstandsmeters en temperatuursensoren om veilig en efficiënt te drogen.

Korte golf infrarood lakdrogers zijn perfect voor het drogen van moderne lakcoatings;
- Het oppervlak wordt gelijkmatig en snel verwarmd.
- Door de gouden coating op het quartzglas een hoge warmte – overdracht waardoor het oppervlak volledig droogt.
- De Korte golf infrarood droogt van binnenuit naar buiten, perfect voor een lange levensduur.

De meeste moderne keramische coating, zoals de Chemical Guys Second Skin 6, hebben de eigenschap dat de eerste 12 uur na het aanbrengen de lakcoating niet mag worden blootgesteld aan regen of vocht. Met de infrarood korte golf lakdrogers kun je het drogen en uitharden tot een minimum beperken. Het duurt in de  regel tot 10 minuten per paneel met de infrarood korte golf lakdrogers welke regulier 12 + uur kan duren. Deze droogmethode is perfect voor professionele detailers met kleine werkruimte die niet over de extra ruimte beschikken in de werkplaats om een keramische coating of glascoating op een auto 12 uur te laten drogen.

 

Catalog view options

16 artikel(en)

per pagina
Loading...
Catalog view options

16 artikel(en)

per pagina