Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

Spray fles, sprayers, doppen

  

Sprayers, Flessen en Snow Foamers

Veel van uw favoriete Chemical Guys producten zijn concentreert (of zijn beschikbaar in Gallon formaat) en kunnen verdund worden om tot een optimale prijs/ kwaliteitsniveau te komen. Om deze reden hebben wij een ruime keuze aan chemische bestendige sprayers, spuiten en containers.  Sommige van de verdunningsflessen zijn voor geëtiketteerd zodat u notities kunt toevoegen om bij te houden welk product gebruikt wordt in de fles. Dit is vooral makkelijk voor professionele gebruikers die gallons kopen. In deze categorie vindt u ook professionele compressiepompspuiten zoals de Kwazar Venus Pro, Super HD, Super Compression Pro, Gloria FM10, FM30 of Full Function Power Optimizer & Pump Sprayer van Chemical Guys.

De belangrijkste kenmerken van een pomp sprayer variëren van het gelijkmatig verspreiden van product of het maken van dik schuim met behulp van bijvoorbeeld Chemical Guys HoneyDew Snowfoam. Dit on-the-go en klaar voor gebruik in elke professionele werkplaats of bij een Petrol Head’s Detailing Garage

Bekijk de onderstaande video('s) over hoe het werkt en/of abonneer op het YouTube-kanaal van ChemicalGuys.eu om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, demo's en how to’s over detailing jobs.

 

Catalog view options

25 artikel(en)

per pagina
Loading...
Catalog view options

25 artikel(en)

per pagina