Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

Pad Accessories

  

Voor de beste ervaringen en resultaten met lakcorrecties is het belangrijk om met de juiste gereedschappen te werken. Bij ChemicalGuys.eu hebben wij alle producten om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Het begint met polijstmiddelen en polijst machines. Bijna iedereen heeft een voorkeur als het gaat om polijstmachines. Heb je liever een excentrische polijstmachine of roterende polijstmachine? Wanneer je keuze uitgaat naar een Dual Action (excentrisch) polijstmachine is het belangrijk dat je weet welke uitslag je wil hebben. Hoe groter de uitslag is hoe sneller de lakcorrectie gaat. Een kleinere uitslag is ideaal te gebruiken voor het finishen.

Na het kiezen van de machine is het belangrijk om de jusite steunschijf (Backing-Plate) en juiste pad te kiezen. De formaten die wij in ons assortiment hebben zijn 4 Inch (80 mm velcro / 100 mm buitenzijde), 5.5 Inch ( 125mm velcro / 143 mm buitenzijde), 6.5 Inch (15mm velcro / 165mm buitenzijde). Heb je liever een wool pad (schapenvacht) of microvezel pad? Of wat dacht je van de Hex Logic Polijstpads

Deze keuzes moeten gemaakt worden. Je hoeft dit gelukkig niet alleen te doen, wij zijn er om je daarbij te helpen. Stuur gerust een mail (info@chemicalguys.eu) bel naar onze Customer Service (0031-(0)546-456716) of gebruik WhatsApp om je vragen te stellen (0031-(0)653112176).

Bekijk onderstaande video(s) over hoe het werkt en abonneer je op het ChemicalGuys.eu YouTube kanaal om actueel te blijven met de laatste productdemonstraties en how – to’s op detailjobs.

 

Catalog view options

29 artikel(en)

per pagina
Loading...
Catalog view options

29 artikel(en)

per pagina