Welkom bij ChemicalGuys.eu!

 Call Us. +31 (0) 546 456 716 Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

Chemicalguys.eu GAP_700_16 Paint Correction 700

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Chemicalguys.eu GAP_700_16 Paint Correction 700

CHEMICAL GUYS PAINT CORRECTION 700

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Prijs: € 24,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 60! *Click HERE for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - GAP_700_16, Paint Correction 700 voor het verwijderen van zware lakimperfecties en krassen met een perfect resultaat zonder te vullen.

Details

Het polijst - vermogen van een compound met het superieure afwerkings vermogen van een polish met de ongeëvenaarde werktijd van een glaze ... alles in een OEM goedgekeurd Body Shop Safe Paint Correction Polish. Paint Correction 3-Intense Cut-Premium Paint Correction Polish systeem is geschikt voor het verwijderen van extreme onvolkomenheden bij het leveren van perfecte resultaten.

Het hele Paint Correction System vervangt volledige compounds. De Paint Correction lijn van producten polijsten als compounds, maar doen dat zonder het zware schuren. Gebruik makend van Acu-Cut4 Micro Size polijst poeders leveren Paint Correction Polishes een snellere nauwkeuriger afwerking die eindigt tot in de perfectie als een polish.

De fijnste afwerking beschikbaar
No. 700 is de eerste op basis van water OEM goedgekeurd Paint Correction Polishing Compound die in staat is om snel en gelijkmatig zware onvolkomenheden te verwijderent terwijl het leveren van perfecte resultaten niet achterwege blijft. Acu-Cut5 microfijne schuurmiddelen zorgen voor een perfecte afwerking met minder passes, waardoor onvolkomenheden en zelfs 1000 grit schuurkrassen, swirls en hologrammen verdwijnen. No. 700 Paint Correction zorgt voor een perfecte afwerking met minder passes en minder slijtage van de lak. perfect

Professionele Factory resultaten kunnen eindelijk snel en eenvoudig worden behaald door gebruik te maken van ACU-CUT5 micro polish schuurmiddelen. De eerste Polish die is ontworpen om te functioneren zonder oliën, siliconen of vulmiddelen. No.700 zorgt voor werktijd zonder drogen, maximaliseert de efficientie en biedt perfecte OEM resultaten.

Paint Correction 3-Intense Cut PREMIUM
POLISHING SYSTEM - die het verwijderen van zware-extreme onvolkomenheden mogelijk maakt terwijl het leveren van perfecte resultaten niet achterwege blijft. Acu-Cut5 microscopisch kleine schuurmiddelen leveren een perfecte afwerking met minder passes, waardoor onvolkomenheden en zelfs 800-1100 grit schuren krassen, swirls en hologrammen verdwijnen.

.

                                                                         

Pass #2 w/ CG Paint Correction 3(No. 700) onder achterbank passagierszijde venster (links ongepolijst, rechts gepolijst): Paint Correction 3 Acu-Cut5 microscopisch kleine schuurmiddelen zorgen voor een perfecte afwerking met minder passes, waardoor onvolkomenheden en zelfs 800 korrel schuurkrassen, swirls en hologrammen verdwijnen. Perfecte resultaten kunnen eindelijk snel en eenvoudig worden bereikt door gebruik te maken van ACU-CUT5 micro schuurmiddelen, de eerste polijstmiddelen die functioneren zonder oliën, siliconen of vulmiddelen. No.700 zorgt voor meer werktijd zonder drogen, maximaliseert de efficiency en biedt perfecte OEM resultaten.No.700 VOC compliant en body-shop veilig voor lakstraat.

50/50- Als perfectie is wat je zoekt, zal niets het beter vertellen dan een 50/50 naast elkaar van voor en na de tijd ... het beste deel is geschoten in een keer. Deze prachtig gedetailde Gun Metal Gray M3 werd ingediend door meester detailer Eric Turano. Met behulp van Chemical Guys Paint Correction 3 & Hex Logic 6.5 "oranje Pad and Only Paint Correction 3 zijn de resultaten duidelijk te zien.. 

Verwijder krassen, hologrammen, oxidatie, spin-singels, overspray en de meeste oneffenheden in een eenvoudige stap met Paint Correction 3 (nr. 700).

Voordelen van Paint Correction Polishers zijn:
Acu-Cut 5 microfijne schuurmiddelen zorgen voor een perfecte afwerking met minder passes.
Ideaal voor het polijsten van doffe en geoxideerde koplampen.
De snelste en gemakkelijkste manier om krassen en oneffenheden te verwijderen.
Werkt als een compound en polish ineen.
Verwijdert matige tot zware krassen.
Elimineert oneffenheden..
Uitgebreide werktijd zonder uit te drogen.
No-powder formule.
Werkt vooral goed op blanke lakken.

Paint Correction Polishes zijn ontworpen om perfecte resultaten te behalen met een Rotary of Dual Action Polish Machine

Hand Applicatie
Voor het beste resultaten te gebruiken uit direct zonlicht. Helder licht en direct zonlicht weerkaatsen op het oppervlak waardoor de visie op krassen wordt vermindert. Werken in kleine ruimtes, het aanbrengen met behulp van een kleine cirkelvormige beweging. Wrijf tot het droog is. Buff overtollig product weg. indien nodig de stappen herhalen.

Toepassing met de Machine
Controleer eerst of het oppervlak schoon en droog is.
Nieuwe of verse lak moet volledig droog zijn.
Werk met Paint Correction 3 ( No.700 ) niet in direct zonlicht. (het kan worden gebruikt in het zonlicht , maar sterke warmte is niet goed voor je hoofd :).
Gebruik een oranje of gele cutting pad zoals Chemical Guys Hex Logic 5.5 , 6.5 of 7.5 inch pad.
Lakcorrectie kan ook worden gebruikt met een verscheidenheid aan andere pads.
Voor lichter polijstwerk kun je de white polishing pad gebruiken .
Met polijstmachine in " off " positie , verspreid je de compound over ongeveer een 40 x 40 cm2 .
Polijst op 1200-1800 RPM (5000-6000 OPM met een dubbele werking polijstmachine ( Porter Cable ).
Begin met het langzaam werken over het oppervlak, dan omhoog en omlaag.
Controleer altijd de voortgang van je werk om te zien of imperfecties zijn verwijderd.
Als imperfecties zijn verdwenen, verminder je de druk van de machine en blijft polijsten tot een hoogglans en perfecte afwerking wordt bereikt .
Het kan nodig zijn om naar correctie Paint 1 ( nr. 778 ) over te stappen.
Als tijdens het polijsten de pad droog wordt, spuit een beetje Buffing Pad Conditioner op de pad en je kunt weer verder polijsten.
Om je definitieve resultaten te beschermen adviseert Chemical Guys om altijd altijd een sealant toe te passen na compounding.
Chemical Guys beveelt Jetseal Aerospace Paint Sealant aan voor het beste niveau van glans en bescherming.

Na het Polijsten
Vergeet voor een optimale bescherming en duurzaamheid het oppervlak niet af te werken met een wax of sealant.
Voor een optimale bescherming raden wij Jetseal.

Extra informatie

Artikelnummer GAP_700_16
Alternative SKU Nee
UPC Nee
Fabrikant Chemical Guys

Veiligheidsvoorschriften Polijstmiddelen

Vulnerability Scanner