Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

ACC_M1 Heavy Duty Car Wash Mat Water Containment Mat and Water Reclamation System

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • ACC_M1 Heavy Duty Car Wash Mat Water Containment Mat and Water Reclamation System
 • ACC_M1 Heavy Duty Car Wash Mat Water Containment Mat and Water Reclamation System
 • ACC_M1 Heavy Duty Car Wash Mat Water Containment Mat and Water Reclamation System
 • ACC_M1 Heavy Duty Car Wash Mat Water Containment Mat and Water Reclamation System

HEAVY DUTY AUTO WAS MAT WATER OPVANG SYSTEEM

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Limited stock

Prijs: € 999,95
HEAVY DUTY AUTO WAS MAT WATER OPVANG SYSTEEM kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 60! *Click HERE for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - ACC_M1, Heavy Duty Auto Was Mat Water Opvang Systeem is zeer geschikt voor de naleving van regels voor waterafvoer.

Veiligheidsvoorschriften Wassen zonder Water

Details

Chemical Guys Professionele & Solide Car Wash Mat is een ideale oplossing voor het opvangen van het water tijdens het wassen van je auto. Deze mat vermindert de kans op milieuvervuiling doordat het water niet weg zal lopen richting putten of andere drainages.

Het opvangen van water en het water op een plek houden zijn twee aspecten die helpen bij het verminderen van milieuverontreiniging, en hebben geen impact op de kwaliteit van het detailen. De Chemical Guys Car Wash Mat zorgt ervoor dat je vrijwel overal je auto kunt detailen op een milieuvriendelijke manier. 
Chemical Guys opblaasbare Car Wash Mat bevat een hoog opstaande rand van 10 cm hoog waardoor het genoeg ruimte is om al het water op te vangen. Traditionele matten zijn vaak gemaakt met schuimen randen. Schuim is moeilijk te vouwen en op te bergen. Wanneer schuim eenmaal is opgevouwen kost het veel tijd om deze weer uit te vouwen. Ook vergroot het de kans op het lekken van de mat. Veel matten van een lage kwaliteit zijn ook voorzien van beugels om de randen omhoog te houden. Met de opblaasbare Chemical Guys Car Wash Mat is het simpelweg alleen maar uitvouwen opblazen en klaar


 


Chemical Guys Water Containment & Car Wash Mat is zeer eenvoudig te gebruiken. Deze Mat is gemaakt van lichtgewicht Polyvinyl. Dit maakt deze mat zeer licht qua gewicht, waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. De 10cm hoge opgeblazen randen zorgen ervoor dat het water binnen in de mat blijft waardoor het na de tijd eenvoudig te verwijderen is met een water pomp. De Chemical Guys Opblaasbare Car Wash Mat heeft een dikte van 0.48mm, waardoor je deze zeer eenvoudig kunt opbergen. De mat is licht, super sterk en een lage reactiviteit maken deze mat geschikt voor het detailen van je auto.

Polyvinyl wordt jarenlang gebruikt in 66% van alle huis, tuin en keuken artikelen, maar ook in het bedrijfsleven wordt het veel gebruikt. Polyvinyl Chloride zorgt voor een duurzaam, flexibel en gripvast materiaal dat perfect is voor het gebruik met onze Chemical Guys Car Wash Mat.


 

Traditionele matten zijn vaak gemaakt met schuimen randen. Schuim is moeilijk te vouwen en op te bergen. Wanneer schuim eenmaal is opgevouwen kost het veel tijd om deze weer uit te vouwen. Ook vergroot het de kans op het lekken van de mat. Veel matten van een lage kwaliteit zijn ook voorzien van beugels om de randen omhoog te houden. Met de opblaasbare Chemical Guys Car Wash Mat is het simpelweg alleen maar uitvouwen opblazen en klaar. Voertuigen kunnen eenvoudig over de opgeblazen rand heen rijden zonder dat deze zal beschadigen. Chemical Guys heeft er jaren naartoe gestreefd om de beste producten op het gebeid van auto detailing te fabriceren en dit is onderdeel van ons succes. De gehele Chemical Guys lijn bestaat hoofdzakelijk uit 100% biologisch afbreekbare producten die detailers de kans bieden op een milieuvriendelijke manier een detailjob te volbrengen. 


 

Premium Built Quality:

Professioneel pomp - en ontlucht - ventiel. Onze matten hebben een speciaal ontworpen ventiel met dubbele opening. De eerste klep is een manier wardoor de mat niet leegloopt wanneer de dop er niet is opgedraaid doordat dat vergeten kan worden. De brede opening voor snelle ontluchting kan gewoon open gedraaid worden en de lucht loopt eruit. Met de reverse stand van de meegeleverde elektrische pomp kan je de band leeg laten lopen in enkele seconden. 

Inclusief Air Fill System:

Rapid Pump-Electric Fast Fill Pump die de mat met een snel tempo opgeblazen krijgt wordt standaard meegeleverd met elke mat. Je kunt de mat zelf opblazen of een compressor gebruiken, maar wij willen het je graag makkelijker maken met deze bijgeleverde FAST FILL elektrische pomp. 

Bij Chemical Guys geloven we erin dat kennis kracht is. Onze passie die wereldwijd wordt gedeeld met de Chemical Guys Familie maakt ons werk geweldig om onze ideeën en ervaringen met iedereen te delen in de wereld. Kom en maak deel uit van onze familie en deel je geweldige gedachten met de rest van de wereld. Volg ons op Facebook en YouTube. In de tussentijd kun je alvast onze Demo Video’s bekijken op ons Youtube kanaal. Vergeet je ook niet aan te melden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze nieuwtjes en acties. 


WHITE GLOVE SERVICE:


WE HEBBEN DE MAT VOOR 3 WEKEN GETEST VOORDAT DEZE VERZONDEN WERD

Deze soort kwaliteitstesten verzekerd dat het item wat je ontvangt voor 100% compleet defect-vrij is.

In een poging om het hoogste niveau van service en kwaliteit te bieden, hebben wij een gratis “White Glove Service” bij het product inbegrepen. Dit is een formulier waarmee het product getest is en waar je op af kunt lezen waar het product op getest is en door wie. Een service die het product tot 100% in goede staat kan keuren voordat het product wordt verstuurd naar de klant. De mat werd opgeblazen en getest in de loop van 3 weken om er zeker van te zijn dat er totaal geen mankementen aan zitten. Op deze manier weten wij zeker dat het product dat je ontvangt in perfecte visuele en werkende staat verkeert. 

De Specificaties

 • The Water Containment System:
 • 240” (600cm) Lang x 120” (300cm) breedt met een 4”(10cm) opblaasbare rand.
 • Professioneel opblaas, en luchtverlatend ventiel
 • Rapid Pump-Electric Fast Fill Pump die het opblazen doen versnellen. 
 • Snel luchtverlatende randen
 • 0.48mm dik
 • Mat Zwarte Kleur (ziet er cool uit)
 • Verpakking: product wordt opgevouwen verpakt en verzonden
 • Gratis Nylon tas is meegeleverd
 • Repair Kit: Elke mat wordt geleverd met een reparatie – patch - kit
 • Licht gewicht: 30KG materiaal  

Hoe te gebruiken­
Zorg ervoor dat de ondergrond waar de mat geplaatst word vrij is van scherpe objecten zoals stenen die de mat kunnen beschadigen. Jou mat komt getest bij jou geleverd om er zeker van te zijn dat de kwaliteit perfect is en dat het product schade vrij aankomt.

** ITEM KAN NIET GERETOUNEERD WORDEN 

Extra informatie

Artikelnummer

ACC_M1

Alternative SKU Nee
UPC 816276017792
Fabrikant Chemical Guys