Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN
Abonneren op RSS-feed

Happy HolidaysVanaf 10 December tot 24 December 2021 presenteren we onze meest te gekke “Happy Holidays” Sale.
In deze weken vind je super aanbiedingen en kortingen op je meest gewilde Carwash Chemicals, Detailing Accessories, Gereedschappen en Kits.

Houd rekening met de laatste verzenddagen om je orders en cadeaus op tijd te ontvangen;Speciale voordelen voor 2021 Holiday Shopping:

Iedereen houdt van korting op geschenkaankopen van je favoriete detailing – goodies voor de vader, broer, vriend of voor jezelf! Gebruik coupon – code “HappyHolidays” voor een magische korting op je order(s).

Hoe werkt het? Doe je producten in een winkelwagentje als gebruikelijk… Bij het uitchecken vind je een invulveld met de naam coupon codes, hier typ je “HappyHolidays” en dan druk je op de “coupon toepassen – button”.

Voor de feestdagen – aankopen hebben we onze eerste Happy Holidays – categorie gecreëerd, klik hier om het te bekijken! Elke week presenteren we 5 unieke producten voor even unieke en eenmalige aanbiedingen.

Vanaf EUR 60.00* ontvang je je order al met FREE Shipping (geen verzendkosten)


Ook pakken we enkele traditionele en gratis extra’s bij je order waarmee je nog meer in de feestdagen – stemming komt.

Het CGeu – team wenst jullie allemaal geweldige feestdagen in volle gezondheid, plezier en natuurlijk met glanzende auto’s!

  
Catalog view options

77 artikel(en)

per pagina
Loading...
Catalog view options

77 artikel(en)

per pagina