Welkom bij ChemicalGuys.eu!

 Call Us. +31 (0) 546 456 716 Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

GREEN APPLE SCENT LUCHTVERFRISSER EN AUTO PARFUM GALLON

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

GREEN APPLE SCENT LUCHTVERFRISSER EN AUTO PARFUM GALLON

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Prijs: € 49,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 50! *Click here for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - AIR_113, Green Apple Geur is een langdurige luchtverfrisser om de geur te elimineren en terugkerende geur te verminderen .

Details

Waarom dit product kopen?
Op water gebaseerde geur
Geen vlekken op de bekleding
Elimineert vieze geurtjes
Geconcentreerd: kan worden verdund met maximaal 2 liter water
Samengesteld om 5 keer langer dan andere geuren te blijven hangen
Subtiele Geur
Ook verkrijgbaar in 473ml

Hoe het werkt
Natuurlijke enzymatische luchtverfrissers werken door het elimineren van geuren en het verminderen van nieuwe geuren. Dit is een krachtige nieuwe revolutionaire formule die enzymatisch werkt.

Natural Enzymatic Odor Elimination
De Green Apple Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator is een geconcentreerde langdurige premium luchtverfrisser met natuurlijke enzymatische geur eliminatie eigenschappen om de geur weg te nemen en de terugkerende geur tegen te houden. Je kunt de geur verdunnen tot gewenste sterkte en zo de onwenselijke geuren langdurig buiten de deur te houden.


 

 

Wat ruikt het?
De Green Apple Scent is samengesteld met unieke watergedragen geuren die ruiken als rijpe, vers gesneden groene appels. De Green Apple Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator is een geconcentreerde langdurige premium luchtverfrisser met natuurlijke enzymatische geur eliminatie eigenschappen om de geur weg te nemen en de terugkerende geur te verminderen. Je kunt de geur verdunnen tot gewenste sterkte en zo de onwenselijke geuren langdurig buiten de deur te houden.

Gebruik voor je AC systeem
De Green Apple Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator kan gebruikt worden in combinatie met het doorspoelen van AC systeem van uw voertuig.

 

Wie gebruiken er luchtverfrissers?
The Green Apple Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator wordt gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM's, hotels, horeca, management bedrijven, huiseigenaren, auto detailers, auto dealers en huishoudpersoneel wereldwijd. Professionals begrijpen het belang van de juiste geur in de beoogde omgeving, vandaar de bevoorrading van hun klanten met een echte nieuwe geur die blijft is de reden waarom ze zich tot Chemical Guys Professional Products.

Waar kan het gebruikt worden?
Auto’s, boten, hotels, restaurant, vloeren, stoelen, ac systemen en ga zo maar door. Alles wat je een ander geur wil geven kan gedaan worden met de Chemical Guys Air fresheners.
Andere formaten verkrijgbaar
De Green Apple Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator is ook verkrijgbaar in 473ml

Meer over Green Apple Premium Air Freshener & Odor Eliminator
Geuren hebben veel meer doeleinden dan alleen het verdwijnen van onaangename geuren. Zo kan het invloed hebben op de denk manier van het andere geslacht. Ook kan het een verbetering zijn van lichaam en geest, doordat je een rustgevende geur om je heen hebt hangen. De geur van appel zorgt voor een unieke, maar subtiele geur die de geur van elke omgeving verbetert door het verstrekken van de vertrouwde geur van verse appels.

Specificaties  
Artikel Nummer AIR_113
UPC 816276011035
Grootte Gallon / 3.785L
Geur Appel
Dop Zwarte Dop Met Sprayer Inbegrepen

 

 

Extra informatie

Artikelnummer AIR_113
Alternative SKU Nee
UPC Nee
Fabrikant Chemical Guys

Veiligheidsvoorschriften Geuren, Luchtverfrisser & Auto Parfums

Vulnerability Scanner