Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

ACC_117 Full Function Power Atomizer And Pump Sprayer (1,5 L)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

FULL FUNCTION POWER VERSTUIVER EN POMP SPROEIER (1.5 L)

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Prijs: € 29,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 60! *Click HERE for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - ACC_117, De Full Function Atomizer & Pump Sprayer is misschien wel het beste gereedschap voor detailing.

Details

Waarom dit product kopen?
Druksproeier voor detailing.
Geen geluid, geen elektriciteit, geen resten.
Maatverdeling helpt om juist te mengen.
Solide constructie.
Waterloos wassen spaart tijd.
Functioneert met autodetailing producten, Waterloos wassen, dressing, quick detailers etc…
Reinigen en detailen op alles, altijd en overal.

 

Hoe het functioneert
De Full Function Atomizer & Pump Sprayer is misschien wel het beste gereedschap voor detailing. Iedereen kan wassen en detailen in enkele minuten zonder waterslang, emmer of verlengsnoer. Gemakkelijk de Full Function Atomizer & Pump Sprayer vullen met Ecosmart, 3 x pompen en beginnen te reinigen. Deze grote fles behoud tot 1,5 liter product, genoeg om tot 20 auto’s zonder resten te reinigen. De maatverdeling maakt mengen gemakkelijk, en de drukknop is geintegreerd in de handgreep om comfortabel en precies te bedienen. De sprayer kan van grof naar fijn worden ingesteld. De Full Function Atomizer & Pump Sprayer is een veelzijdig detailing – gereedschap voor de professionele detailer en de enthousiaste gebruiker. Gebruik Ecosmart voor diverse detailjobs, binnen en buiten zoals het schoonmaken van velgen en veel meer… De solide fles is UV resistent om het product te beschermen. Kies de Full Function Atomizer & Pump Sprayer om snel, makkelijk en efficient te werken, altijd en overal.

De Oplossing
De zondag autowas is een tijdvragende traditie.er is niets als de tijd nemen om je auto te wassen. Maar niet iedereen kan zijn auto thuis wassen. Voor iedereen die woont in een appartement of in een gebied met waterrestricties is de Full Function Atomizer & Pump Sprayer perfect. Regulier wassen benodigd een tuinslang, water, emmers en meer dan een urr tijd per auto. Waterloos wassen met Ecosmart en de Full Function Atomizer & Pump Sprayer benodigd slechts enkele minuten om te wassen, glanzen en beschermen op elke auto, truck, motor en meer… Eenvoudig pompen, sprayen, verontreinigingen en oxidatie afwissen in één richting met een microfiber doek, dan draaien naar een schone kant om evt vlekken af te wissen. Was elke auto overal en altijd, en zonder water te gebruiken met de Full Function Atomizer & Pump Sprayer.

Milieuvriendelijk autowassen
Waterverspilling is een probleem. Meer en meer mensen gebruiken water en zodoende is er minder beschikbaar. Daar moet wat aan gedaan worden om zeker te zijn dat iedereen water kan gebruiken. Chemical Guys levert milieuvriendelijke oplossingen voor de autowas en detailing. De Full Function Atomizer & Pump Sprayer maakt het makkelijk om overal en altijd te wassen, zonder water, emmer of tuinslang. Makkelijk 3 x pompen, dan de knop indrukken op contaminaties en verontreinigingen met Ecosmart. Het druksysteem in de Full Function Atomizer & Pump Sprayer levert een fijne “mist” welke zo minimaal product verbruikt. Een reguliere autowas kan meer dan 100 gallons water gerbuiken. Met Ecosmart en de Full Function Atomizer & Pump Sprayer gebruiken detailers en enthousiasten slechts enkele ounces water.

Hoe je druksproeier te onderhouden
Na de was de druk in de Full Function Atomizer & Pump Sprayer verwijderen door de sprayer los te draaien van de fles tot dat de lucht er uit gaat. Reinig en droog alle druklucht delen in de sprayer en fles. Dan de fles en sprayer samen schroeven en bewaren voor de volgende toepassing.

Verdun Ratio
De Full Function Atomizer & Pump Sprayer is uitgerust met een maatverdeling op de fles. Verdun en meng elke Reiniger, glasReiniger of quick detailer juist voor elke detailjob.

Meer product videos

Hoe te gebruiken:
Kies je product (Waterloos wassen / glasReiniger / quick detailer etc…)
De fles van de Full Function Atomizer & Pump Sprayer vullen en verdunnen met water naar keuze.
Sprayer en fles samen schroeven, 3 – 5 x pompen.
Op de knop drukken om te sprayen.
Na het werk de sprayer draaien om de druk te verwijderen.
Alles weer solide samen schroeven en bewaren tot de volgende toepassing.

Specificaties   
Artikel Nummer ACC_117 
UPC  816276016429 
Inhoud 50 oz // 1,5 liter
Chemisch Resistent  Ja 
Solide  Ja
Top  Sprayer

Extra informatie

Artikelnummer

ACC_117

Alternative SKU Nee
UPC 816276016429
Fabrikant Chemical Guys