Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

CHEMICAL GUYS TORQ10FX RANDOM ORBITAL POLISHER KIT (9ITEMS)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • CHEMICAL GUYS TORQ10FX RANDOM ORBITAL POLISHER KIT (9ITEMS) CHEMICAL GUYS TORQ10FX RANDOM ORBITAL POLISHER KIT (9ITEMS) CHEMICAL GUYS TORQ10FX RANDOM ORBITAL POLISHER KIT (9ITEMS)
  • CHEMICAL GUYS TORQ10FX RANDOM ORBITAL POLISHER KIT (9ITEMS)

CHEMICAL GUYS TORQ10FX EXCENTRISCHE POLIJSTMACHINE KIT (9 ITEMS)

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Prijs: € 329,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 60! *Click HERE for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - BUF_501X, TORQ 10FX excentrische polijstmachine is een krachtige polijstmachine voor professionele detailers en liefhebbers

.

Details

Wat is inclusief: 

TORQ® 10FX Random Orbital Polisher
TORQ R5 Dual-Action Red Backing Plate with Hyper Flex Technology (5 inch)  
Hex-Logic Medium-Heavy Cutting Pad, Orange (5.5 Inch)
Hex-Logic Light-Medium Polishing Pad, White (5.5 Inch)
Hex-Logic Finishing Pad, Black (5.5 Inch) 
V Line Polish & Compound Sample Kit (4 oz) 

De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher:
Verwijdert eenvoudig hologrammen, krassen en andere lakdefecten.
Breng je favoriete waxsealant en glaze aan.
Ontwikkeld voor professionals.
Electrische snelheidsregeling.
Eenvoudig in gebruik.
Ergonomisch ontwerp met gestroomlijnde vormen voor maximaal comfort.
Levert de ideale kracht op alle snelheden.
Lichtgewicht constructie met lage vibratie.
Electronisch user interface (EUI): Digitaal display en snelheidsregeling voor precies werken.
Precisie Vermogen (P2): soepele vermogensafgifte en start-up functie.TORQ®
wil gereedschap ontwikkelen waar iedereen plezier van heeft: een gestroomlijnde machine met de kracht en percisie welke professionals willen en het design voor de enthousiaste liefhebber. De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher past bij de definitie van state-of-the-art door het leveren van een machine die precies, nauwkeurig, soepel, krachtig en ergonomisch te werk gaat. De TORQ® 10FX is de machine welke de ideale keus is voor zowel de professional als de liefhebber. De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher is een revolutionaire machine, ontwikkeld om elke klus aan te kunnen met de juist precisie.

Bij het creeeren van de TORQ® 10FX hebben ontwikkelaars Precision Power (P2) motoren en een digitaal User Interface (UI) samengevoegd. De resultaten waren een machine met een superieur balans en ongeevenaarde prestaties. Geen enkele andere machine in de markt combineert de verschillende aspecten zoals dit gedaan is bij de TORQ® 10FX. Polijst je lak en verwijder hologrammen en krassen eenvoudig en snel. Breng je favoriete waxsealant en glaze aan in slechts minuten. Het kan allemaal met de TORQ® 10FX.TORQ®
ontwikkelde de 10FX Random Orbital Polisher voor het verwijderen van hologrammen, krassen en andere lakdefecten. De geavanceerde vibratie reducerende technologie zorgt ervoor dat langer werken comfortabeler gaat. De TORQ® 10FX bevat een uniek digitaal controle systeem welke de snelheidsregeling zo precies mogelijk maakt. Het digitale display geeft de gebruiker duidelijke informatie over de snelheid waar de machine op staat. De TORQ® 10FX levert de ideale kracht voor alle snelheden. De innovatieve excentrische machine is gebouwd met de hoogste kwaliteits materialen welke beschikbaar zijn. De TORQ® 10FX is de state-of-the-art machine welke de ideale keuze is voor zowel de professional als de enthousiaste liefhebber. De duurzame, solide en lichtgewicht constructie zorgt ervoor dat de TORQ® 10FX lange tijd mee gaat. De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher: De detailing tool van morgen!

Hoe het werkt
De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher brengt elke detailing klus naar een volgend level. Door het gebruik van de 8mm uitslag kan deze machine gebruikt worden door zowel de professioanl als de liefhebber. TORQ® heeft alle innovatieve technologieen samen gevoegd om zo de meest revolutionaire machine te creeeren. De TORQ® 10FX is ontworpen met de kracht om zo alle klussen te kunnen volbrengen. Niet alle oppervlakken hebben persee een grote uitslag nodig om het gewenste resultaat te behalen. De TORQ® 10 FX combineert de ideale uitslag met de juiste snelheid en kracht om het desgewenste resultaat te behalen. De TORQ® 10FX gebruikt het design van een excentrische machine om snelle lakcorrectie uit te voeren met de meeste precisie. Het excentrische mechanisme voert dezelfde bewegingen uit als wanneer je met de hand gaat polijsten. Hierdoor worden altijd de beste en veiligste resultaten behaalt, altijd.De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher is ontworpen en ontwikkeld met de meeste veilige feautures waardoor de kans op schade minimaliseert. De mechanische veilige features laat de machine stoppen met draaien op gevoelige punten zoals randen en extreme contouren. De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher kan zelfs gebruikt worden voor het reinigen van je tapijt, of het aanbrengen van je favoriete waxsealant en glaze. Dit maakt de machine veelzijdig in zijn gebruik. De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher kan gebruikt worden met 4” (100mm) 5” (125mm) en 6” (150mm) polijstpads.

Precision Power P² Power Flex Technologie
Electronische regelaars zorgen ervoor dat de snelheid van de machine soepel wordt opgebouwd tot de ingestelde snelheid. De ingebouwde Precision Power (P2) controller levert de precisie snelheid voor de motor, en kan deze nauwkeurig aanpassen wanneer de snelheid veranderd wordt. Deze slimme aanpassing duurt slechts een seconde, en verlengt de levensduur van de machine aanzienlijk. 

Digital User Interface (UI)
De digitale User Interface (UI) geeft de gebruiken de mogelijkheid om de machine op de meest soepele manier te bedienen. Door middel van de UI controller kan de snelheid eenvoudig aangepast worden. Dit maakt de TORQ® 10FX Random Orbital Polisher eenvoudig te gebruiken. De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher zorgt voor de perfecte snelheid, gebruik en nauwkeurigheid om elke klus op het hoogst haalbare niveau te behalen. Smart Digital speed control module zorgt het juiste vermogen bij de TORQ® motor komt terwijl deze de juiste en meest preciese rotaties behoudt. Het eenvoudige afleesbare scherm geeft de snelheid weer van de machine, waardoor de machine veiliger en eenvoudiger werkt.

Ontwikkeld voor comfort
TORQ®
ontwikkelde de 10 FX Random Orbital Polisher om te werken met de gebruiker i.p.v. tegen de gebruiker. De digitale controllers leveren een ideaal comfort waardoor de machine eenvoudig te gebruiken is met de juiste precisie. Het gestroomlijnde design in combinatie met het digitale display en controle systeem zijn allen binnen handbereik. TORQ® 10FX controle systeem is zeer intuïtief, dit maakt deze machine comfortabel en eenvoudig in zijn gebruik. Bij veel andere machines moet jij je hand vaak verplaatsen om de snelheid te regelen, met de TORQ® 10FX is dit verleden tijd. Het gestroomlijnde en ergonomische design van de TORQ® 10FX Random Orbital Polisher leveren de meest comfortable polijst ervaring. Werk slimmer, niet harder! Verticale oppervlakken vormen vaak een probleem, dit is niet langer met de TORQ® 10FX. De gestroomlijnde vormgevind maken de TORQ® 10FX de ideale detailing tool voor detailers en enthousiaste liefhebbers.

Ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. De TORQ® 10FX kan zowel gebruikt worden door rechtshandige als linkshandige gebruikers. De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher is ontworpen om de laagste vibratie te behalen waardoor het comfortabeler wordt om met deze machine te werken. De geintergreerde bescherming zorgen ervoor dat de vibraties in de machine al worden opgevangen en niet naar buiten komen. Hierdoor is het mogelijk om langer met de machine te werken. Het ideale gewicht creeert de perfecte band tussen de persoon en de machine voor een perfecte detailing ervaring.


Ontwikkeld voor verbeterde veiligheid

De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher is ontworpen met de hoogste veiligheid die mogelijk is. De regelaars van de machine zijn binnen handbereik ongeacht de grootte van de hand. De digitale snelheidsregelaars zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen dat je de snelheid kunt regelen met slechs een druk op de knop. De TORQ® motor start met de snelheid 0 wat betekend nul rotaties. Deze feature zorgt ervoor dat schade door een menselijke fout wordt voorkomen. De TORQ® Smart Digital snelheidsmeter en scherm zijn ontworpen om te zorgen dat de gebruike continu kan zien welke snelheid hij/zij gebruikt. De verbeterde eigenschappen maken het mogelijk dat de gebruiker de complete controle heeft over de machine. Je gedachten bij de klus houden is het belangrijkste voor elke detailer. De TORQ® 10FX is de tool ontwikkeld voor mensen. Iederen kan de TORQ® 10FX gebruiken met hetzelfde gemak en comfort. De body van de machine is ontwikkeld om zo geod mogelijk in balans te blijven voor optimale performance. De TORQ® 10FX Random Orbital Polisher is ontworpen voor jou!

Houd je pads schoon

Gebruik Chemical Guys Polishing & Buffing Pad Conditioner om je pads schoon te houden in combinatie met Grit Guard Universal Pad Washer.

Specificaties  
Artikel Nummer BUF_501X
Fabrieksnummer TORQ10FX
Snelheidsregeling Ja
O.P.M. 1,500 - 4,200 
Voltage 240 VAC, 50-60 Hz
Kabel Lengte 4m
Uitslag 8mm
As 5/16”-24
Backing plate 125mm
Vermogen 700 W 
Gewicht 2.5 KG
Energie zuinig Ja
Veilig voor de liefhebber Ja
Veilig voor de professional Ja

 

Extra's
Tool voor vervangen van de Backing Plate en handgrepen
Onderdelen verkrijgbaar op verzoek
Extra set koolborstels
CE Licentie
Handleiding
Garantie 1 jaar

 

Extra informatie

Artikelnummer

BUF_501X

Alternative SKU Nee
UPC Nee
Fabrikant Chemical Guys