Welkom bij ChemicalGuys.eu!

 Call Us. +31 (0) 546 456 716 Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

CHEMICAL GUYS I LOVE DETAILING T - SHIRT

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

CHEMICAL GUYS I LOVE DETAILING T - SHIRT

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Prijs: € 24,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 60! *Click HERE for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - SHE_601 "I Love Detailing" is over het besteden van een zaterdag met vrienden in de garage auto's waxen.

Details

Waarom je dit produkt moet kopen?
100% gekamd katoen
Soft - plakt niet aan je huid
Maximaal comfort en stijl
2 1/2 cm langer dan de traditionele t-shirts
Beschikbare maten: S, M, L, XL, XXL 

Over het product
“I Love Detailing” is meer dan alleen een T-shirt, het beschrijft je levensstijl. “I Love Detailing” is over het besteden van een zaterdagmiddag met je vrienden auto's waxen in de garage. Detailling is over het kijken van mensen als ze jou zien rijden richting het strand. Detailling is alles ver liefdevol leven. Hier bij Chemical guys houden we van detailing, en we houden van onze vrienden en klanten. . Dit maakt Chemical Guys meer dan alleen een merk, het is een levensstijl. Met unieke ideeen, geavanceerde producten en de beste materialen. Elk Chemical Guys product is een automatische blikvanger. Sluit je aan bij de Chemical Guys familie en laat iedereen zien waar jou passie ligt. “I Love Detailing Is Who I Am”.

Ik houd van Detailing
Het “I Love Detailling” T-Shirt begon als een idee om een levensstijl te delen met de wereld. We hebben een kleine partij van 500 van deze shirts voor de SEMA in Las Vegas laten maken. Iedereen die het T-Shirt zag wouden er meteen een hebben. We kregen zoveel verzoeken dat we besloten om deze geweldige shirts in vaste productie te nemen, zodat iedereen lid kan worden van onze leuke frisse lifestyle. Onze stof is 100% gekamt ringgesponnen Jersey katoen, dus het is zacht en plakt niet aan je huid. In tegenstelling tot andere T-Shirts met een mix van polyester en kleur, zijn onze shirts ontworpen met een set-in kleur dat is gemaakt van 100% gekamde katoen. We knippen en naaien onze eigen shirts om er voor te zorgen dat elke maat “Just Right” is.


 

Extra informatie

Artikelnummer SHE_601
Alternative SKU Nee
UPC Nee
Fabrikant Chemical Guys
Vulnerability Scanner