Welkom bij ChemicalGuys.eu!

 Call Us. +31 (0) 546 456 716 Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

CHEMICAL GUYS GLASSWORKZ OPTICAL CLARITY GLASREINIGER GALLON

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

CHEMICAL GUYS GLASSWORKZ OPTICAL CLARITY GLASREINIGER GALLON

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Prijs: € 44,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 60! *Click HERE for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - CLD_680, Glassworkz Glasreiniger levert streeploos glas op elk voertuig en is hard voor stof en vuil zacht voor het milieu.

Details

Waarom dit product kopen? 
Professionele Reinigingskracht.
Optical Clarity Technologie.
Alcohol – en ammonia – vrij.
Unieke streepvrije formule.
Veilig op getint glas.
Glansversterkende technologie.
Natuurlijke pomegranate geur.
Ook leverbaar in GLASSWORKZ OPTICAL CLARITY GLASREINIGER 473ML 


Hoe het functioneert
GlassWorkz is de eerste glasreiniger met Optical Clarity Technologie welke streepvrij glas levert op elk voertuig. GlassWorkz is hard voor oxidatie en vervuiling maar zacht voor het milieu met een unieke eco – vriendelijke formule. Anders dann andere glasreinigers is GlassWorkz ammonia – en alcoholvrij en geeft de detailer een comfortabele ervaring met een natuurlijke pomegranate geur. GlassWorkz heeft een professionele reinigingskracht om insecten, rook – aanslag en vetten te verwijderen. GlassWorkz maakt het reinigen van glas snel en eenvoudig. Onze unieke eco – vriendelijke GlassWorkz – formule is alcohol – en ammoniavrij en levert professionele resultaten en beschermd het milieu. Het is een state – of – the – art – reiniger met verbeterde visibiliteit voor de berijder. Onze streepvrije formule levert perfecte resultaten en is super voor de enthousiast en detailer. GlassWorkz verandert de methode om je glas te reinigen.Optical Clarity Technologie
Ontdek de wereld van Optical Clarity. GlassWorkz is ontwikkeld om glas te reinigen nieuw te definieren. De technologisch vooruitstrevende GlassWorkz – formule maakt je auto’s glas crystal – helder, elke keer weer. Crystal – helder glas ziet er niet alleen goed uit, het verbeterd ook een hoger niveau van visibiliteit voor de berijder. GlassWorkz is geformuleerd met onze Optical Clarity Technologie om de visibiliteit te verbeteren. GlassWorkz is crystal – helder en altijd vrij van strepen. Geen zorgen meer om mist – effect of strepen. GlassWorkz verandert geoxideerd glas naar een heldere en schone toestand binnen enkele seconden. Optical Clarity Technologie levert een perfecte blik op alles.

Een nieuw niveau van veelzijdigheid
GlassWorkz is de meest veelzijdige glasreiniger. GlassWorkz is veilig op kunststof armaturen, vinyl, koplampen, navigatie – schermen, spiegels en veel meer. De eco – vriendelijke formule functioneert perfect op kunststof en getint glas. GlassWorkz verwijders insecten en oxidatie van je koplampen. GlassWorkz altijd op je doek sprayen en nooit op electronische componenten en instrumenten.
Veilig op getint glas
Vele moderne voertuigen zijn uitgerust met getint glas om het interieur te beschermen tegen de zon en de berijder meer privacy te bieden en comfort te geven in warmere klimaten. Getint glas laat je voertuig er cool uit zien maar is wel iets anders om te onderhouden. Vele glasreinigers bevatten chemicalien zoals ammoniak en alcohol welke getint glas beschadigen kunnen of zelfs vlekken veroorzaken kunnen. Onze unieke GlassWorkz – formule is 100% alcohol – en ammoniavrij en makt het de perfecte reiniger voor getint glas. Enkele sprays GlassWorkz geven je getinte glas een streepvrije finish.  

Professionele – Reinigings – Kracht
Detailers kiezen Chemical Guys voor de beste resultaten. Onze producten zijn ontwikkeld met een professionele reinigingskracht om elke toepassing succesvol op te lossen. GlassWorkz levert streepvrije resultaten voor professionele detailers en enthusiaste gebruikers. Onze unieke GlassWorkz – formule is krachtig/ GlassWorkz kan 1;2 verdunt worden met gedestileerd water voor de beste glasreiniger en 1;4 voor de beste reiniger voor insecten en oxidatie.

Unieke streepvrije formule
Geen zorgen meer over strepen! Vervuild glas kan de visibiliteit reduceren tot 85%. GlassWorkz is ontwikkeld met een streepvrije formule welke je glas er perfect uit laat zien in enkele seconden zonder te strepen. GlassWorkz laat je glas er overal perfect uit zien. GlassWorkz functioneert ook in de zon en laat je auto er cool uitzien op meetings.

Andere leverbare verpakkingen
GlassWorkz Optical Clarity Glass Cleaner is ook leverbaar in flessen.

Specificaties  
Artikel Nummer CLD_680
UPC 816276011387
Inhoud 3780ml
Top Dop
Geur Pomegranate
Veilig op getint glas Ja
Alcohol – vrij Ja
Ammonia – vrij Ja
Streep – vrij Ja
Bio – afbreekbaar Ja

Hoe te gebruiken:
Sprayen op glas of doek
Neem een schone gevouwen microfiber waffle weave glass towel en wrijf in lange banen heen en weer over het glas.
De doek draaien naar een grote en schone zijde en wrijf weer in lange banen tot het glas helder en streepvrij is.
Bij electrische componenten en armaturen altijd op de doek sprayen en over de componenten wrijven.
Verdunnen met gedestilleerd water of RTU.

Extra informatie

Artikelnummer CLD_680
Alternative SKU Nee
UPC 816276011295
Fabrikant Chemical Guys

Veiligheidsvoorschriften Ramen & Glasreinigers