Welkom bij ChemicalGuys.eu!

 Call Us. +31 (0) 546 456 716 Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

70600 Detailing Bag & Trunk Organizer

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • ChemicalGuys.eu 70600 Detailing Bag & Trunk Organizer
  • ChemicalGuys.eu 70600 Detailing Bag & Trunk Organizer
  • ChemicalGuys.eu 70600 Detailing Bag & Trunk Organizer
  • ChemicalGuys.eu 70600 Detailing Bag & Trunk Organizer

CHEMICAL GUYS DETAILING BAG & OPBERG SYSTEEM

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Normale prijs: € 52,95

Aanbiedingsprijs: € 49,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 50! *Click here for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - 70600, Detailing Bag & Opberg Systeem gemaakt van sterk nylon om vol te laden met 16oz / 473ml flessen Chemical Guys producten.

Details

Waarom dit product kopen?
Makkelijk om producten in mee te nemen.
Perfect in de kofferbak of bij de meeting.
Behoud 12 16oz / 473ml Chemical Guys flessen.
Extra “houders” aan de binnenzijde houden de flessen solide.
Gemaakt uit nylon en metaal.
Compact design.
Extra vakken voor microfiber doeken, borstels en accessoires.
Handvat om aan mee te nemen.

 

Ook verkrijgbaar is de Detailing Bag XL

Georganiseerd zijn, ook onderweg…

Chemical Guys Fans reinigen en detailen altijd. Maar wat als vogelpoep of insecten onderweg naar de meeting op je lak komen? Breng detailingproducten mee in de Chemical Guys Trunk Organizer. Dan kun je makkelijk detailen als je onderweg bent. Deze behoud 12 16oz / 473ml flessen van je favoriete Chemical Guys producten. Breng Ecosmart mee om te wassen, verwijder vogelpoep met Hybrid V7 Quick Detail Spray. Spray onaangename geuren weg met een Chemical Guys luchtverfrisser. Verwijder vlekken in bekleding met Lightning Fast Stain Extractor. Breng Butter Wet Wax aan voor extra glans. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze tas is gemaakt van nylon en metaal van hoge kwaliteit. Breng accessoires mee als microfiber doeken, klei, applicatoren en borstels in de extra vakken. De Chemical Guys Trunk Organizer is het perfecte geschenk voor elke autoliefhebber of detailer.



Behoud je producten|
Het ergste wat he met je detailing producten kunt doen is deze in je kofferbak leggen. Flessen kunnen lekken, microfiber doeken kunnen nat worden en vervuild raken. Behoud je flessen en accessoires veilig in de Chemical Guys Trunk Organizer. Deze ronde tas behoud tot 12 16oz/473ml flessen. Niets kan los gaan of lekken in deze tas. Plaats nodig voor accessoires en doeken? Dan de extra vakken openen om je microfiber doeken, applicatoren en borstels in te bewaren. detailing wordt makkelijker met de Chemical Guys Trunk Organizer.



Maximeer je kofferruimte

Detailing producten bewaren in je kofferbak is niet moeilijk, maar het kan niet efficiënt zijn. Stel je voor om 6 flessen, microfiber doeken, borstels en applicatoren mee te nemen. Hoe doe je dat? In een draagtas? In een mand? In een emmer? Hoeveel ruimte wil je gebruiken voor enkele detail sprays en autowax? Behoud je detailing producten compact samen en maximeer je kofferruimte met de Chemical Guys Trunk Organizer. Deze ronde tas behoud tot 12 flessen, 6 doeken en genoeg accessoires om een auto te detailen weg van de werkplaats, thuis of garage. Je wil de tas veilig in je kofferruimte bewaren? Dan de velcro – delen lossen en de tas veilig op de bodem plaatsen. De bevestigingselementen houden de tas op de bodem zonder te glijden of om te vallen.



Perfect voor onderweg
Autorijden kan je detailjob ruïneren. Elk moment, onderweg naar de meeting, kan vogelpoep, insecten, regen en stof je glans verminderen. Waarom je auto verloederen? Breng je benodigde detailing producten mee in deze tas. De Chemical Guys Trunk Organizer behoud tot 12 flessen, 6 microfiber doeken en borstels, applicatoren en accessoires voor elke detailjob. Finish de touch – up voor de meeting, was zonder water na een road – trip, verwijder vlekken en maak het glas streeploos schoon. Wat je ook benodigd bent, behoud de belangrijkste producten bij je met de Chemical Guys Trunk Organizer.



Hoe te gebruiken:
Leg 6 16oz / 473ml flessen in de tas.
De rest vullen met tot 6 extra 16oz / 473ml flessen.
Vakken openen om meer te bewaren.
Het exterieurvak kan tot 6 microfiber doeken bevatten.
Het interieurvak kan klein dingen bevatten zoals borstels of applicatoren.
Op de bodem de velcro – delen lossen om de tas te bevestigen aan het kofferruimte – tapijt.

Extra informatie

Artikelnummer 70600
Alternative SKU Nee
UPC 816276017785
Fabrikant Chemical Guys