Welkom bij ChemicalGuys.eu!

 Call Us. +31 (0) 546 456 716 Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

Chemical Guys WAC_227 Carbon Flex 9 Protective Coating Kit

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Chemical Guys WAC_227 Carbon Flex 9 Protective Coating Kit

CHEMICAL GUYS CARBON FLEX C9 KERAMISCHE LAK COATING KIT 4 ITEMS

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 199,95

Aanbiedingsprijs: € 169,95

CHEMICAL GUYS CARBON FLEX C9 KERAMISCHE LAK COATING KIT 4 ITEMS kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 50! *Click here for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - WAC_227, Carbon Flex C9 is een hydrofobe keramische lak coating met een schitterende glans op elke auto.

Details

Wat wordt er geleverd?
(1) Carbon Flex C9 Protective Coating (1oz).
(1) Durafoam Coating Applicator Block.
(2) Micro-Suede Applicator Doekjes

Waarom dit product kopen?
Duurzame langdurige bescherming tegen de elementen.
Heldere bescherming welke het oppervlak laat glanzen.
Hydrofobisch (waterafstotend) zelfreinigend effect doordat vervuiling wordt afgestoten van het oppervlak.
Flexibele structuur voorkomt krassen en hologrammen.
Anti-statische formule waardoor het oppervlak minder snel vuil wordt.
Beschermt de lak tegen UV straling, vloeibare vervuiling, insecten, vogelpoep en meer.
Beschermt tegen fading, verkleuring en corrosie.
Bestand tegen alle was -  chemicalien, hogedruk reinigers en regen.
Beschermt de auto tot maar liefst 36 maanden,

Over Carbon Flex C9 Protective Coating
Chemical Guys Carbon Flex C9
is de meest geavanceerde hydrofobische beschermende coating. Carbon Flex C9 creeert een kristal heldere bescherming welke elk voertuig laat glanzen. Carbon Flex C9 technolgie combineert de beste lakbescherming mogelijk in een eenvoudig te gebruiken product. Carbon Flex C9 beschermt tegen de meest hardnekkige elementen, vervuilingen, watervlekken, vogelpoep en veel meer. Carbon Flex C9 in direct zonlicht zal niet schilferen, een waas achter laten of verkleuren. Carbon Flex C9 levert een duurzame bescherming tot 36 maanden. Breng Carbon Flex C9 Protectve Coating aan voor een onverslaanbare bescherming, glans, helderheid en reflectie. De superieure helderheid van Carbon Flex C9 versterkt de natuurlijke glans van de lak met een bescherming voor een lange periode. Water en vloeistoffen glijden van het extreem hydrofibisch gecoate oppervlak voor dat het ook maar een kleine vlek kan veroorzaken. Vuil en stof zullen het zeer zwaar krijgen zich vast te klampen aan de gladde textuur van Carbon Flex C9 waardoor het reinigen van je auto sneller en eenvoudiger gaat. Carbon Flex C9 is makkelijk aan te brengen in slechts één stap. Andere goedkope coatings voorzien je voertuig van een zwakke bescherming, kunnen scheuren en laten krassen zien. Carbon Flex C9 is voorzien van een flexibele coating technologie welke het oppervlak doen verminderen van krassen. Carbon Flex C9 kan in lagen worden aangebracht om de bescherming naar een optimaal niveau te brengen met het behalen van een maximale glans. Breng Carbon Flex C9 aan op je lak, metaal, wielen, glas, koplampen en achterlampen voor een optimale bescherming tegen de elementen. Een duurzame langdurige bescherming tegen de elementen met een maximale glans en helderheid kun je behalen met Chemical Guys Carbon Flex C9 Protective Coating.
Kristal Heldere Finish
Carbon Flex C9 voorziet je voertuig van de hoogst haalbare glans op alle kleuren lak. De C9 coating hardt volledig transparant uit voor een perfecte glanzende finish welke alle kleuren zo hoog mogelijk laten glanzen. Een finish behandelt met Carbon Flex heeft de uitstraling of ze zijn voorzien van een onbetaalbare “custom candy coating”. C9 Coating versterkt de natuurlijke glans en diepte van de lak waardoor de auto zal glinsteren als kristal. Door verschillende kleuren te behandelen met Carbon Flex C9 verhoogt elke tint met een unieke glans. Rood gloeit vurig en warm op. Wit en grijs  glanzen op met de pure schittering van sneeuw of vers bewerkt brons. Kijk in de diepte van de zee bij een blauwe auto. Zwart overstijgt zijn eigen complexiteit en diepgang en zal de kleuren eromheen reflecteren. Elke kleur kan beschermt worden en worden voorzien van een maximale glans. De exclusieve carbon coating technologie brengt het glanzende niveau naar een volgend level. De glans versterkende formule creeert een intense en kristal heldere glans. Kies de beste bescherming met ongelooflijke glans met Carbon Flex C9 Protective Coating.


Verlengde Bescherming en Glans
Traditionele auto wax producten hebben een gelimiteerde duurzaamheid op lak en andere automotive oppervlakken. Carnauba wax beschermt de lak tegen de elementen en voorzien het oppervlak van een “wet look” glans, maar deze zal maar maximaal 3 maanden aanhouden in ideale omstandigheden. Chemical Guys Carbon Flex C9 Protective Coating is het nieuwste revolutionaire product op het gebied van lakbeschermingen. De duurzame coating beschermt je lak en andere oppervlakken tot wel 36 maanden. Één applicatie van Carbon Flex C9 Coating is al genoeg om alle vloeistoffen de rug te keren en je oppervlak te beschermen tegen de schadelijke elementen zoals UV stralingen en vervuilingen. Carbon Flex C9 is ontwikkeld om elke auto te beschermen in zelfs de meest extreme omstandigheden. Bescherm je auto tegen vervagen of verkleuring bij extreme hitte en UV stralingen. Voorkom lelijke vlekken van bijvoorbeeld water of vocht tijden koudere en natte omstandigheden. Carbon Flex C9 Protective Coating is in tegenstelling tot andere keramische coatings voorzien van een flexibele oppervlaktespanning. De flexibiliteit van de coating help bij het opvullen en wegwerken van krassen terwijl deze ook krassen voorkomt. Kies Carbon Flex C9 Protective Coating voor een langere en duurzamere bescherming met maximale glans en reflectie.

Altijd als we een nieuw product lanceren zoals de Carbon Flex C9 Protective Coating worden deze producten getest door klanten over de hele wereld. Chemical Guys Thailand heft Carbon Flex C9 getest en gaf het uitstekende reviews.


Duurzame bescherming en krasopvulling
Carbon Flex C9 is de nieuwe revolutie op het gebied van lakbescherming. Lagere kwaliteits coatings kunnen krassen en hologrammen veroorzaken. Carbon Flex C9 is voorzien van een flexibele beschermingstechnologie welke helpt bij het vullen van krassen. Wanneer de coating warm wordt en vervolgens weer koud wanneer deze uit direct zonlicht wordt gehaald, zal de coating zichzelf weer hervormen waardoor krassen weggewerkt worden. Carbon Flex C9 absorbeerd kleine imperfecties en beschermt de lak tegen de elementen waardoor deze geen directe schade oplevert. Door het beschermen van je lak, metaal, plastic en glas met Carbon Flex C9 breng je een doorzichtige beschermende laag aan waardoor UV stralingen, vervuilingen, water, vogelpoep, hologrammen, krassen en meer niet de kans krijgen door te dringen naar de lak. De innovatieve carbon coating is ontwikkeld om schadelijke UV stralingen tegen te houden. Voertuigen welke behandeld zijn met Carbon Flex C9 worden beschermt tegen fading, verkleuring en oxidate. De duurzame coating zorgt voor een hoogwaardige bescherming in alle seizoenen, lente, zomer, herfst en winter. Behoudt de natuurlijke staat van je oppervlak terwijl je deze beschermt en voorziet van een hoogwaardige glans en voorkom fading, verkleuring, krassen en vlekken met Carbon Flex C9 Protective Coating.
Onderhoudt en reinigt eenvoudig

Beschermde oppervlakken zijn eenvoudiger te onderhouden en reinIgen. Lak, glas en plastic zijn poreus, ruw en getextueerd op microscopisch niveau waardoor vervuilingen eenvoudig kunnen hechten aan het oppervlak. Carbon Flex C9 Protective Coating vult deze onvolkomenheden en voorkomt hiermee dat vervuilingen niet bij het ruwe oppervlak kunnen komen. Carbon Flex C9 levert een ultra gladde finish waardoor vervuilingen zich niet langer kunnen vastklampen aan het oppervlak. Oppervlakken die behandelt zijn met Carbon Flex C9 blijven langer gereinigd en zijn eenvoudiger schoon te maken met een van onze Chemical Guys Auto Shampoos, Detail Sprays of Waterloze Was Systemen. Combineer de gereduceerde frictie van het gecoate oppervlak met een van de Chemical Guys Shampoos voor een krasvrije was ervaring.


Eenvoudig te gebruiken
Carbon Flex C9 maakt het beschermen van je voertuig snel en eenvoudig. De geavanceerde beschermende coating is aan te brengen in slechts één stap. Veel beschermende coatings dienen aangebracht te worden in twee of zelfs drie stappen om het gewenste resultaat te kunnen behalen. Carbon Flex C9 Protective Coating is snel een eenvoudig aan te brengen in maar één stap. Verdeel de Carbon Flex C9 met de Durafoam Coating Applicator Block en Optical Select Micro-Suede Applicator Towels over het oppervlak. Zorg dat je auto gewassen is en alle vervuilingen verwijdert zijn van je lak. Breng hierna de Carbon Flex C9 Protective Coating om je oppervlak te beschermen en te voorzien van een briljante glans. Het onderhouden van de Carbon Flex C9 Protective Coating is eenvoudig met behulp van C9 Vitalize Spray en Wash. Gebruik de Carbon Flex C9 Vitalize Wash om je lak coating op een veilige en eenvoudige manier te reinigen. Vitalize Wash onderhoudt de glans en bescherming van de Carbon Flex C9. Om de beschermlaag optimaal te houden adviseren wij Vitalize Spray Sealant & Detailer om snel en eenvoudig stof, vuil en vingerafdrukken te verwijderen. Vitalize Spray Sealant is voorzien van een carbon technologie om de levensduur van je beschermende coating optimaal te behouden. Kies voor Carbon Flex C9 voor een duurzame bescherming met eenvoudige applicatie.

Opmerkingen over Carbon Flex C9 Protective Coating

Carbon Flex C9 Protective Coating
kan aangebracht worden op lak, wielen, glas, metaal, alluminium, chrome en staal. We adviseren het oppervlak eerst te reinigen en kleien om er zeker van te zijn dat het oppervlak optimaal schoon is. Aangezien Carbon Flex C9 Protective Coating een duurzaam product is raden we aan het oppervlak vrij te maken van krassen, hologrammen en oxidatie waardoor het product beter kan hechten. Wanneer de coating heeft ingetrokken kan het oppervlak nabehandelt worden met een Chemical Guys Wax naar keuze voor een optimaal resultaat.

Hoe te gebruiken:
Reinig je voertuig. Was en klei alle oppervlak met een 2 of 3 emmer wassysteem en een Clay Bar of Clay Mitt.
Polijst krassen, hologrammen en andere lakdefecten weg. Lakdefecten welke niet weggewerkt zijn zullen later zichtbaar blijven onder de coating.
Oppervlak moet complete droog zijn voor je de coating aanbrengt. Breng de coating NIET aan in direct zonlicht.
Wikkel de Carbon Flex Durafoam Coating Applicator Block met Optical Select Micro-Seude Applicator Towel.
Houd de Carbon Flex C9 fles rechtop en plaats de Micro-Suede Applicator boven op de opening. Keer de fles ondersteboven en verdeel het product over de gehele applicator.
Geef de coating tijd om te drogen voor ongeveer 15-20 minuten.
Neem eventuele strepen weg met een microveze doek..
Breng de coating aan op lak, glas, plastic en metalen oppervlakken.
Was de auto de eerste 8-12 uur niet en stel de auto de eerste 8-12 uur niet bloot aan regen, sneeuw of mist.
Na de totale uithardingstijd kan het voertuig gewassen worden en kan er mee gereden worden.
Breng als laatste een glaze, sealant of wax aan voor een maximaal resultaat.

Extra informatie

Artikelnummer WAC_227
Alternative SKU Nee
UPC 811339024861
Fabrikant Chemical Guys

Veiligheidsvoorschriften Quick Detailers & Spray Wax

Veiligheidsvoorschriften Kits

Vulnerability Scanner