Welkom bij ChemicalGuys.eu!

 Call Us. +31 (0) 546 456 716 Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

CHEMICAL GUYS CABRIO KAP BESCHERM EN IMPREGNEER

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

CHEMICAL GUYS CABRIO KAP BESCHERM EN IMPREGNEER

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Prijs: € 26,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 50! *Click here for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys - SPL_193_16, ChemicalGuys - SPL_193_16, Cabrio kap bescherm en impregneer een cabriolet dak te beschermen tegen vloeistoffen, vuil, vlekken en UV.

Details

Waarom dit product kopen?
Beschermt stoffen cabrio kappen en covers.
Stoot water, vuil en uv - straling af.
Werkt op vinyl, stof, canvas, textiel en synthetische kappen.
Geschikt voor alle kleuren.
Micro bindings - formule.
Spraybaar.
Voor het reinigen gebruik eerst Convertible Top Cleaner.

 

Hoe het werkt
Chemical Guys Convertible Top Protectant and Repellent is de ultieme oplossing om elke stoffen cabriokap te voorzien van een beschermlaag. De revolutionaire bescherming creeert een schild over de kap welke vloeistoffen, vervuilingen en UV straling af zal weren. Convertible Top Protectant and Repellent is door zijn micro bindings - technologie in staat alle vezels te voorzien van een duurzame bescherming. De formule is niet giftig en is veilig voor alle soorten stoffen cabriokappen en covers en is geschikt voor alle kleuren. Innovatieve UV blokkerende middelen beschermen het oppervlak tegen veroudering en verkleuring. Geavanceerde vlekafwerende technologie houdt de cabrokap in nieuwstaat. De spraybare formule is voorzien van een hydrofobe technologie welke water en andere vloeistoffen afstoten. Convertible Top Protectant and Repellent werkt op alle stoffen cabriokappen en covers wat zorgt voor een ultieme veelzijdigheid. Convertible Top Protectant and Repellant verlengt de levensduur van de kappen zowel nieuw als oud. Reinig de kappen met Chemical Guys Convertible Top Cleaner. Wanneer de kap droog is breng je een laag van Convertible Top Protectant and Repellent aan waardoor er een exra lange duurzame bescherming ontstaat die tot maanden lang stand houdt. Deze coating beschermt tegen boomhars, teer, water etc etc…. Bescherm je cabriokap met Chemical Guys Convertible Top Protectant and Repellent.


 

Bescherming voor cabriokappen
Chemical Guys Convertible Top Protectant and Repellant gebruikt een geavanceerde technologie om  cabriokappen te beschermen en te conditioneren. De unieke bescherming en afstotende werking beschermt tegen vloeistoffen, vuil, boomhars en veel meer. Spray Convertible Top Protectant and Repellant op elke stoffen cabriokap om deze voor maandenlang te beschermen. Convertible Top Protectant and Repellant is ontworpen met speciale UV -  beschermers welke er voor zorgen dat de cabriokappen niet zullen verouderen of verkleuren. De hydrofobe technologie vergroot de oppervlaktespanning waardoor water en andere vloeistoffen eenvoudig van het oppervlak af zullen glijden voordat deze vlekken kunnen veroorzaken.


 

Laat Cabriokappen langer mee gaan
Cabriokappen hebben normaliter een korte levensduur en moeten eens in de zoveel jaar vervangen worden. Het beschermen van je kappen en covers kan hierin bepalend zijn. Chemical Guys Convertible Top Protectant and Repellent beschermt je stoffen cabriokappen om ze als nieuw te maken en ervoor te zorgen dat deze langer mee zullen gaan. De geavanceerde formule levert een maandenlange duurzame bescherming tegen vloeistoffen, vlekken, boomhars, teer en UV - straling. Convertible Top Protectant and Repellent bevat UV blockers welke tegen straling beschermen en beschermen tegen veroudering en verkleuren. Convertible Top Protectant and Repellent is geschikt voor alle kleuren. Bescherm je cabriokappen met Chemical Guys Convertible Top Protectant and Repellent.


 

Makkelijk te gebruiken
De veelzijdige formule beschermt alle stoffen cabriokappen. De spraybare formule met micro - binding zorgt ervoor dat alle vezels voorzien worden van een beschermlaag met waterafstotende eigenschappen. Chemical Guys Convertible Top Protectant and Repellent zorgt ervoor dat de levensduur van de cabriokap aanzienlijk verlengt wordt. Reinig eerst het oppervlak met Chemical Guys Convertible Top Cleaner om alle vervuilingen te verwijdern. Wanneer het oppervlak droog is breng je een laag aan van Convertible Top Protectant and Repellent. Laat deze 20 minuten intrekken en breng vervolgens een tweede laag aan om de kap beter te beschermen. Herhaal deze stappen ieder jaar om je cabriokap optimaal te beschermen. 


 

Specificaties  
Artikel Nummer SPI_193_16 
UPC 811339021785
Formaat 16 ounces // 473ML
Top Zwart met sprayer
Ontvetter Nee
pH Neutraal Ja
Geurloos Ja
Kleurloos Ja
Veilig voor Stof, canvas en synthetische kappen

Hoe te gebruiken:
Altijd testen op een oppervlak uit het zicht.
Gebruik alleen op cabriokappen en covers.
Rubber - en kunststof - delen te bedekken met papier / tape.
Goede schudden.
2 lagen met Convertible Top Protectant en Repellent sprayen.
Laten drogen gedurende 20 minuten na elke laag.
Residu van lak en glas verwijderen.

Extra informatie

Artikelnummer SPI_193_16
Alternative SKU Nee
UPC 811339021785
Fabrikant Chemical Guys
Vulnerability Scanner