Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

ChemicalGuyseu MTO10216 APEX WHEEL CLEANER 473ML

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • ChemicalGuyseu MTO10216 APEX WHEEL CLEANER 473ML
  • ChemicalGuyseu MTO10216 APEX WHEEL CLEANER 473ML
  • ChemicalGuyseu MTO10216 APEX WHEEL CLEANER 473ML
  • ChemicalGuyseu MTO10216 APEX WHEEL CLEANER 473ML
  • ChemicalGuyseu MTO10216 APEX WHEEL CLEANER 473ML

CHEMICAL GUYS APEX MOTOR VELGEN REINIGER 473ML

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet in voorraad

Normale prijs: € 14,95

Aanbiedingsprijs: € 12,95

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 60! *Click HERE for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - MTO10216, Reinig gelakte, chroom, gepolijste, geanodiseerde en carbon motor velgen met Apex Velgen & Banden Reiniger.

Veiligheidsvoorschriften Motor

Verwante producten

Details

 

Waarom dit product kopen?
Reinigt remstof en oxidatie.
Zuurvrije formule is veilig op alle velgen.
Sprayen en afnemen.
Reinigt chroom, lak, gepolijste en gepoedercoate velgen.
Verwijdert vervuiling en oxidatie.
Anti – slip finish op velgen en banden.

Ook leverbaar in 4oz – verpakking.

 


 

Hoe het werkt
Velgen en remdelen hebben altijd extra reiniging nodig. Remstof en oxidatie zijn moeilijker te verwijderen als verontreinigingen en stof. Velgenvervuiling is corrosief en metaaldelen in remstof beschadigen velgen. Apex Wheel & Tire Cleaner reinigt remstof om om veilig de remdelen, velgen en veren schoon te maken. Deze pH – gebalanceerde formule bevat geen zuren en is veilig op alle velgen. Reinig gelakte, chroom, gepolijste, geanodiseerde en carbon velgen met Apex Wheel & Tire Cleaner. Eenvoudig sprayen en afnemen met een microfiber doek om verontreinigingen en oxidatie te verwijderen van de velgen. Apex Wheel & Tire Cleaner reinigt en hersteld de bandenwangen. Wrijf de bandenwangen schoon of borstel  deze om aangehechte olie of verontreinigingen te verwijderen tot een diepe zwarte look. Gebruik Apex Wheel & Tire Cleaner om de look van elke motorvelg te herstellen incl. Street Bike, Cruiser, Dirt Bike en Offroad Supermoto. Reinig elke velg met Chemical Guys Apex Wheel & Tire Cleaner.Reinig en bescherm motorvelgen
Remstof is niet goed voor velgen. Dit poeder bevat metaal van remsystemen, heet carbon van remmen en verbrance verontreinigingen. Remstof is niet alleen moeilijk te reinigen, het is corrosief en beschadigd velgen wanneer dit te lang hecht aan het oppervlak. Apex Wheel & Tire Cleaner lost remstof van het oppervlak en kan eenvoudig gereinigd worden. De zachte reinigers liften verontreinigingen op om af te nemen zonder het oppervlak te beschadigen met swirls of krassen. Deze pH – gebalanceerde formule bevat geen zuren, geen alkaline en is veilig op alle motorvelgen en banden. Reinig elke motorvelg met de Chemical Guys Apex Wheel & Tire Cleaner.
Reinig banden met een nieuwe look

Banden worden vaak overzien bij detailing, toch is de reiniging van deze dat wat het echt laat opvallen. Apex Wheel & Tire Cleaner is veilig om toe te passen op elke motorband incl. Sport Street banden, Race Slicks, Touring banden, Studded Ice banden en Nubbly Offroad banden. Je kunt sterk gehecht rubber, verontreinigingen en zand reinigen met Apex Wheel & Tire Cleaner. Gemakkelijk sprayen, dan afnemen met een oude microfiber doek. Bei intensieve reiniging een harde borstel  gebruiken. Apex Wheel & Tire Cleaner verwijdert vervuiling en verontreinigingen en laat banden er echt schoon uit zien.


Gemaakt voor motoren en offroad quads
De Chemical Guys motor producten zijn gemaakt voor motoren en quads. Reinig, onderhoud en bescherm elke
Street Bike, Racing Bike, Competition Bike, Vintage Bike, Quad, ATV en ook fietsen met een complete serie van Chemical Guys. Alle motoren functioneren in gelijke condities en zijn vaak gebouwd met gelijke componenten en materialen. De Chemical Guys motor producten passen bij elke reiniging en detailjob voor al deze materialen. Reinig, glans en bescherm elke motor met de Chemical Guys motor producten.Andere leverbare verpakkingen
Apex Wheel Cleaner is ook leverbaar in 4oz – verpakkingen.Verdun Ratio

Direct te gebruiken.

Specificaties
Artikel Nummer MTO10216 
UPC  811339027206
Inhoud 16 ounces // 473ml
Top  Sprayer 
Ontvetter  Ja
Vedunbaar  Niet nodig

Extra informatie

Artikelnummer

MTO10216

Alternative SKU Nee
UPC 811339027206
Fabrikant Chemical Guys