Call Us. +31 (0) 546 456 716    Email Us. info@chemicalguys.eu
Chemical Guys FR
Chemical Guys DE
Chemical Guys NL
Chemical Guys EN

ChemicalGuys.eu KIT_BLACK BEST WAX AND POLISH KIT FOR BLACK CARS

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • ChemicalGuys.eu KIT_BLACK BEST WAX AND POLISH KIT FOR BLACK CARS

BESTE WAX EN POLISH KIT VOOR ZWARTE AUTOS (6 ITEMS)

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 186,70

Aanbiedingsprijs: € 159,95

BESTE WAX EN POLISH KIT VOOR ZWARTE AUTOS (6 ITEMS) kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Get a FREE gift with your purchase! Click HERE for details.

Free shipping on orders as from EUR 60! *Click HERE for details*.

Snel overzicht

ChemicalGuys.eu - KIT_BLACK, Deze kit bevat wax en polish producten perfect voor auto's met een zwarte lak welke een perfect resultaat geven.

Details


Kit includes
Hybrid V7 Hypergloss Spraysealant a EUR 22.95
V38 Optical Grade Final Polish a EUR 26.95
V36 Optical Grade Cut Polish a EUR 26.95
V34 Optical Grade Hybrid Compound a EUR 26.95
Black Light a EUR 34.95
Pete's 53 Black Pearl Paste Wax a EUR 47.95

Normale Prijs EUR 186.70
Kit Prijs EUR 159.95
Voordeel EUR 26.75

V34

V34 is de eerste optical grade hybride compounds die ontworpen is met precisie technologie om middelzware en zware lakimperfecties te verwijderen. V34 maakt gebruik van optical grade micro abrasive technology die lak imperfecties verwijdert met precisie en een helderheid achterlaat zoals de perfectionist dit wenst. Ultra hybride compounds die zware tot gemiddelde defecten kunnen verwijderen (afhankelijk van de lak) en de lak voorbereiden op de finishing stap.


 

V34 is ontwikkeld om er langer mee door te kunnen werken. V34 hybrid compound is de eerste water gebaseerde OEM compound die geschikt is om lakimperfecties permanent te verwijderen. Perfecte resultaten zonder dat swirls (tijdelijk) opgevuld worden. Optical grade micro schuurparticels verwijderen swirls en krasjes snel. Schuurkrassen van het caliber 1500-2000 grit kunnen gemakkelijk verwijderd worden. V34 levert betere resultaten in kortere tijd en is zowel geschikt voor ceramische blanke lakken als conventionele lakken.

V34 levert de mooiste resultaten met ongeëvenaarde optische helderheid. Ontworpen om zonder oliën en siliconen of fillers te werken. V34 heeft een maximale effectiviteit door werktijden te optimaliseren en perfecte resultaten neer te zetten. Deze compound is VOC compliant en body shop safe.
V34 is speciaal ontworpen om te werken met water gebaseerde lakken en ceramische blanke lak.

Gedurende de laatste jaren zijn lakken in de auto-industrie geëvolueerd waardoor de manier van autoproductie radicaal is veranderd. Verbeteringen zoals krasvaste ceramische blanke lakken en watergedragen lak technologie hebben ervoor gezorgd dat de uitstraling van een auto veel beter is geworden en dat de duurzaamheid van de lak zo veel beter is dan men zich ooit had kunnen voorstellen. Om deze verbeteringen volledig tot hun recht te laten komen heeft Chemical Guys er 3 jaar over gedaan om V34 te ontwikkelen. De eerste optical grade hybrid compound gemaakt om lakcorrectie tot een hoger nivo te tillen.
Het verwijderen van swirls en krassen op Mercedes, Corvette, BMW en Nissan lakken kan behoorlijk lastig zijn. De laatste jaren zijn deze auto’s uitgerust met krasbestendige ceramische blanke lakken die ertoe bijdragen dat de uitstraling van de lak jarenlang goed blijft. Het nadeel is echter dat het behoorlijk wat voeten in de aarde heeft wanneer je deze lakken wil corrigeren. Daarom moest er een oplossing komen om deze harde lakken op een gemakkelijke manier te kunnen corrigeren.

Door V34 te gebruiken is het mij gelukt om krassen en swirls te verwijderen met veel minder moeite en in veel minder tijd op deze harde lakken. Zware krassen, diepe swirls en zware oxidatie zijn geen partij voor deze compounds. In slechts enkele passes met de rotary of Dual Action polisher wordt de lak voorbereid op de volgende fase in het polijstproces.

In het verleden had ik moeite met de Corvette en Mercedes lakken. Het was steeds een grote uitdaging om op deze lakken een goed resultaat neer te zetten met de middelen die ik tot mijn beschikking had. Met V34 lukt het me nu om zelfs de hardste blanke lak te corrigeren in minder tijd en het resultaat neer te zetten dat ik graag wil. Deze compounds zijn werkelijk de producten om professionele resultaten op krasbestendige en ceramische lakken te krijgen.

Instructies:
V34 wordt meestal verwerkt met de gele, oranje of groene Hex Logic of LC pad. Probeer eerst op een klein stukje uit (40 x40 cm) wat de geschikte combinatie is (testspot).

Dual Action Polisher
- Prime de pad eerst met Chemical Guys Pad Conditioner.
- Doe 4-5 druppels ter grootte van een erwt op de gewenste pad.
- Verspreid het middel op stand 1.
- Zet de DA machine op stand 5/6.
- Gebruik gemiddelde druk.
- In circa 3 tot 4 passes zal het middel helder worden.
- Ga nu enkele passes verder met lichte druk en bouw de snelheid eventueel af.
- Neem het residu af met een schone microfiber doek.
- Herhaal het proces indien nodig.
- Finish de lak met V36 en een witte, blauwe of zwarte Hex Logic pad voor een perfecte afwerking.

Rotary Polisher
- Prime de pad eerst met Chemical Guys Pad Conditioner.
- Doe 4-5 druppels ter groote van een erwt op de gewenste pad.
- Verspreid het product op stand 900 – 1200 rpm.
- Werk op stukken van 40 x 40 cm.
- Verwerk het product op stand 1200 – 1800 rpm.
- De druk van de machine is voldoende. Gebruik geen extra druk.
- Na 3-4 passes zal het product helder worden.
- Bouw nog enkele passes af met 900 – 1200 rpm.
- Verwijder het residu met een schone microfiber doek.
- Herhaal het proces indien nodig.
- Finish de lak met V36 en een witte, blauwe of zwarte Hex Logic met rotary of DA polisher voor een perfecte afwerking.

V36 OPTICAL CUT – OPTICAL GRADE CUT POLISH
V36 is ontworpen voor het finishen van lakken. Deze echte polish levert een poedervrij resultaat op elke lak.

V36 is OEM goedgekeurd en geschikt om medium tot lichte defecten te corrigeren. Het geeft een echt resultaat zonder dat het gebruik maakt van fillers, oliën of middelen die de krasjes (tijdelijk) opvullen. De krasjes worden permanent verwijderd met V36. Optical Grade micro slijpparticels werken 2500 grit schuursporen snel weg. Ook geschikt om swirls en hologrammen te verwijderen. V36 levert een perfecte hoogglans finish met minder moeite en minder passes. Hierdoor wordt de lak, je apparatuur en jezelf minder belast met een beter resultaat.

Perfecte, professionele resultaten net alsof de auto net uit de fabriek komt kunnen op een snelle en gemakkelijke manier bereikt worden door het gebruik van Optical Grade microscopisch kleine polijst korrels. Deze korrels zijn ontworpen zonder gebruik te maken van oliën, siliconen en fillers.
V36 kan langer doorgewerkt worden zonder dat het middel uitdroogt en er een fijner resultaat bereikt wordt, op OEM nivo. V36 is VOC compliant en body shop safe.

Gebruik:
- V36 kan verwerkt worden met oranje, wit, blauwe of zwarte pad bij voorkeur op je polisher.
- Op de DA verwerken op stand 4 of 5.
- Op de rotary verwerken tussen 900 en 1500 rpm.
- Werk op stukken van 40 x 40 cm.
- Werk totdat het gewenste resultaat bereikt is.
- Neem het residu af met een schone microfiber doek.
- Herhaal het proces indien nodig.

V38 OPTICAL POLISH – OPTICAL GRADE FINAL POLISH
V38 is een finish polish die aanvoelt als een wax. Poeder- en stofvrij. 3 druppels op een pad is alles wat je nodig hebt om nog meer uit je polijstresultaat te halen.

V38 is de eerste echte optical grade polish die verkrijgbaar is. Het is de eerste watergebaseerde polish die OEM goedgekeurd is en kan lichte imperfecties vewijderen zonder dat er gebruik wordt gemaakt van fillers of de imperfecties verdoezeld worden. De Optical Grade micro abrasives elimineren snel 3000 grit schuursporen, swirls en hologrammen.

Met V38 Optical Polish bereik je de perfecte finish die je zo graag wilt met minder passes en minder inspanning met minder belasting. Perfecte, professionele fabrieksresultaten kunnen snel en gemakkelijk bereikt worden door het gebruik van Optical Grade microscopisch kleine schuurkorreltjes. Dit zijn de eerste schuurkorrels die hun werk kunnen doen zonder gebruik te maken van oliën, siliconen of fillers.

Met V38 kun je langer doorwerken als je dat wil, zonder dat het middel uitdroogt. Hierdoor verfijn je het resultaat en krijg je een perfect OEM resultaat.
V38 is VOC compliant en body shop safe.

Gebruik:
- Gebruik V38 met een blauwe of zwarte pad op je polisher.
- Gebruik stand 4-5 op de DA polisher.
- Verwerk tussen 900-1500 rpm op de rotary.
- Werk op stukken van maximaal 40 x 40 cm.
- Veeg residu weg met een schone microfiber doek.
- Herhaal het proces indien nodig.

Hybrid V7
Bij het ontwikkelen van een nieuwe Spray-sealant en hybride Glansversterker hebben we besloten om deze van de grond af aan volledig nieuw te ontwikkelen.

We wilden een uniek product dat eenvoudig in gebruik zou zijn en een duurzame bescherming zou geven. Dat door middel van een enkele veegbeweging een superieure glans zou opleveren. Hybride V7 is uitvoerig getest om tot een superieure hoogglanzende wetlook te komen met een diepe reflectie.

Hybrid V7 maakt gebruikt van Nano technologie en hecht snel aan het oppervlak en laat een duurzame, streeploze, hoogglanzende en gladde finish achter.

Na een ontwikkeling van drie jaar is Hybride V7 eindelijk beschikbaar! Over de hele wereld, in meer dan 53 landen zoals Thailand, China, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië, hebben we het product laten testen door eindgebruikers met als doel tot een uniek eindresultaat te komen. 53 verschillende monsters zijn uitgetest door 300 verschillende gebruikers.

Een parelnatte finish voor alle soorten lak met Pete´s 53
Deze premium wax, ontwikkeld voor alle lakken, is speciaal samengesteld voor donkere lak en metallic lak afwerking. Pete’s 53 is een klasse op zichzelf. Gebruik makend van de kwaliteiten van de chemici van Chemical Guys en Pete's 20 jaar ervaring in het mengen van lakken voor de auto-industrie combineert Pete's 53 alleen de beste ingrediënten van amandel, kokos, banaan en propolisoliën. In een premiumemulsie worden deze ingrediënten gecombineerd met 53 procent Braziliaanse nummer 1 witte carnauba.

Pete’s 53 is voor de liefhebber die de hoogste eisen stelt en de natste glans wil bereiken. Pete’s 53 combineert de beste ingrediënten om een aantrekkelijke mix van echte carnaubawax en natuurlijke oliën te bewerkstelligen, die de lak een sterk druppeleffect (beading) geeft en daarbij zorgt voor een hoge glansfactor en reflectie. Dat is zeker imponerend, zelfs voor de grootste critici.

Pete’s 53 bevat witte carnaubawax, montaanwax, kokosolie, amandelolie, banaanolie, propolisolie (afgeleid van bijenwas), en een LCD-polymeer voor een beter duurzaamheid.

Pete’s 53 is perfectie in een pasta, die een diepe warme glans biedt voor elke lakkleur. De unieke combinatie van oliën en vloeibare polymeren is speciaal samengesteld om donkere en metallic lakken extra te benadrukken.

Verwerking van Pete’s 53:
1. Was en droog uw auto of motorfiets.
2. Gebruik een foam applicator voor het verspreiden van een dunne laag van Pete’s 53 over de gelakte delen van uw auto of motorfiets.
3. Pete’s 53 zal niet droog worden. U kunt het restant deel onmiddellijk afnemen met een zachte, schone microfiber doek.
4. Als de glans afneemt als gevolg van stof of dagelijks gebruik, kan dit hersteld worden met Pro Detailer of Extreme Synthetic Detail Spray.
5. Deze gemakkelijk aan te brengen, en af te nemen wax kan worden toegepast als een extra laag van bescherming over uw bestaande laag van Pete’s 53.

Black Light
Black Light Radiant Finish wordt gemaakt en speciaal samengesteld voor auto liefhebbers die streven naar de meest vloeiende, scherpste, natste en helderste reflectie mogelijk te verwezenlijken. Black Light is ontwikkeld met behulp van een volledig synthetisch nano-mix formulering verrijkt met de hoogst beschikbare emulsie van glans versterkers. Door het combineren van de beste mix van optische heldere glans versterkers met Chemical Guys eigen bi-mix-technologie. Black Licht zorgt voor een gladde stralende afwerking in tegenstelling tot iets anders. 

Hoe gebruiken we Chemical Guys Black Light?
Terwijl sommige producten zeer bijzonder over de toepassing en/of verwijdering proces zijn, is Black Light zeer eenvoudig te gebruiken, dat is vrij standaard bij Chemical Guys. Persoonlijk, ik hou niet van werken met producten die pietluttige of moeilijk te gebruiken zijn, tenzij hun resultaten ruimschoots opwegen tegen de obstakels. Dus voor mij, het gebruiksgemak factor van Black Licht maakt onmiddellijk een go-to product. De aanbevolen methode voor Black Light is met een dual-action polisher (D/A). Gebruik een zachte afwerking pad (zwart of blauw), zet de snelheid op 3,5 ~ 4, en gebruik slechts een paar druppels aan de pad. Verspreid het met de machine, en dan gelijkmatig laten inwerken. Je hoeft niet te werken zoals je een polish zou gebruiken ... je gaat lang genoeg over het gebied om een reiniging van de lak geven en het verkrijgen van een gelijkmatige dekking. Met 2 kleine druppels heb je een werkgebied van ongeveer de helft van een deur. Het is zeer vergelijkbaar met het gebruik Chemical Guys EZ Creme Glaze ... En er blijft zeer weinig residu achter. Als je veel residu ziet nadat u het product verwerkt hebt, dan heb je te veel product gebruikt..

Extra informatie

Artikelnummer

KIT_BLACK

Alternative SKU N/B
UPC N/B
Fabrikant Chemical Guys